Skocz do zawartości

301 na zaplecze

kamilp7

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem z tym linkowaniem z zaplecza bez użycia 301 na stronę pozycjonowaną, ale czy zawsze tak jest??

Zauważyłem u swojego kolegi który zlecił firmie pozycjonowanie że do jego strony a w zasadzie podstrony nie ma praktycznie żadnych BL, a mimo to w G stronkę można znaleźć w top 3 na kilku frazach( fakt frazy łatwe)

Czy tutaj nie zastosowali żadnych przekierowań jak nie widać żadnych linków prowadzących do tej podstrony

Dodam tylko że zlecił pozycjonowanie podstrony ponieważ główny serwis składa się z kilu różnych tematycznie działów, a że nie zrobił subdomeny....

Nie czaje tu co poniektórych, chyba za słaby w te klocki jestem.

pozycjonowanie przez 301 klienta:

[strona klienta] <- [jedna strona z 301 na stronę klienta] <- zaplecza, katalogi, precle,swl,duperele (indywidualne techniki pozycjonowania)

pozycjonowanie bez 301 klienta:

[strona klienta] <- zaplecza, katalogi, precle,swl,duperele (indywidualne techniki pozycjonowania)

Przy pozycjonowaniu przez 301:

Zerwana umowa = ściągnięcie przekierowania ze strony która pełni pośrednika między klientem a zapleczem katalogami itd...

I mamy wypozycjonowaną własną stronę na hasła którymi był pozycjonowany klient.

Problem w tym, że 301 różnie przekazuje moc. Czasem przekazuje prawie całą swoją moc, czasem nie.

A te pozycjonowanie przy użyciu 301 zamiast linka miedzy bajki sobie włóżcie.

Zauważyłem u swojego kolegi który zlecił firmie pozycjonowanie że do jego strony a w zasadzie podstrony nie ma praktycznie żadnych BL, a mimo to w G stronkę można znaleźć w top 3 na kilku frazach( fakt frazy łatwe)

Czy tutaj nie zastosowali żadnych przekierowań jak nie widać żadnych linków prowadzących do tej podstrony.

Można też spowodować żeby roboty, poza Google, nie pokazywały linków (np. Yahoo). Nie znam się na tym, otrzymałem jednak taką odpowiedź na tym forum. Wtedy linków nie będziesz mógł sprawdzić ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności