Skocz do zawartości

Powiadomić google ?

Kapsel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zauważyłem, że moja konkurencja stosuje niedozwolone metody pozycjonowania:

posiada stronę www.nazwafirmy.pl

posiada stronę www.produktfirmy.pl

strony wzajemnie się linkują ze strony głównej przy czym treści stron są różne, np na stronie www.produktfirmy.pl nie można znaleźć informacji o danych kontaktowych a jeżeli się chce skontaktować muszę kliknąć na link nazwafirmy.pl

obie strony są na wysokich pozycjach 2 oraz 9 w googlach

pytanie: czy informowanie o tym google ma sens?? czy wezmą pod lupę obie strony i czy mogą z tym cokolwiek zrobić?? nie chce aby mój mail wylądował w koszu

;):(;)

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

stosuje niedozwolone metody pozycjonowania:

niedozwolone !? w jakim sensie, przez kogo ?

widzisz u mnie w stopce link do pinia.pl - jeżwww.nazwafirmy.pl li teraz będę miał portal porduktowy i będę do niego linkował ze grup sklepów a ten drugi do sklepów ze stron produktów to to bedzie twoim zdaniem nieuczciwe linkowanie ? - czy raczej dobra współpraca i wymiana informacji !?

weź przykład z konkurencji i zrób ... 3 serwisy powiązane tematycznie

Też mam dwa serwisy powiązane tematycznie linkujące między sobą i nie idze w tym nic dziwnego.

A to że ktos ma pretensje że moje są wyżej od ich no cóż mamy wolny internet ..... :blink:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności