Skocz do zawartości

Nowa strona a reklama adsense

startvision

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam plan na nową stronę. Kierowana ona będzie do kibiców pewnego klubu. Około 6k odbiorców strony.

Pytanie. Większość w mieście ma osiedlowy internet i zapewne ma to samo IP.

Czy jeśli będzie tak, że te osoby będą klikały w reklame mógłbym dostać bana na google?

Strona o tematyce sportowej. Google jej nie zabrania.

Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków

Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze

Odpuść. Nie dość, że ryzyko bana, to jeszcze niespecjalnie dużo zarobisz -- wciąż ci sami goście będą oglądać wciąż te same reklamy, co się skończy żałośnie niskim CTRem.

Inwestycja 30 zł.. bo to będzie na .com

teraz do mnie doszło, że będą tam wchodzić także kibice zaprzyjaźnionych drużyn oraz tych wrogich.

W ubiegłym roku zarobiłem na domenie PL odsprzedając ją na alledrogo za ponad 1,5k

W sumie sterują tym jakieś osoby bez odpowiedniej wiedzy bo prawdopodobnie nie wykupili serwera.. (przeniosłem im całą zawartość www na ich serwer)

Tą domenę zrobiłbym zupełnie pod tym samym kątem.

Wiem, że kibice chcieli odemnie tą PL ale uznałem, że może ona trafić tylko do związku. (zasady)

Plan jest taki aby zainwestować 50 zł na domeny, nad drugą mam dylemat ale tą chciałem potraktować priorytetowo.

Edit/ ernest gdybyś podopwiedział stawki to mogę to przemyśleć.

Stawki na mojej głównej domenie są prawie równe 10%

Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków

Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności