Skocz do zawartości

Mapa strony a błedy.

hym23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym się Was poradzić mianowicie odnośnie narzedzia google webmaster tool.

Mam na tej stronie zapisane 3 strony.

W trzech stronach pojawiają mi się błędy w dziale Diganostyka HTML :

Meta-opisy pozwalają użytkownikom na zorientowanie się w zawartości Twojej witryny i zachęcają ich do kliknięcia w link do Twojej witryny podany w rezultatach wyszukiwania.

i

Tytuł dostarcza użytkownikom i wyszukiwarkom przydatnych informacji na temat witryny. Tekst zawarty w tagach tytułu może zostać wyświetlony na stronach wyników wyszukiwania i bardziej prawdopodobne jest kliknięcie odpowiedniego, opisowego tekstu. Zalecane jest przejrzenie listy i uaktualnienie tagów tytułu wszędzie, gdzie jest to możliwe.

No i największa dla mnie zagatka jedna strona jest to CMS Joomla na której jest pare plików do pobrania. Sitemap.xml jest przyjęte ale w dziale Błędy indeksowania pokazuje mi komunikat:

https://www.xxx.pl/yy/zzz/gosia.pdf -

Adres URL blokowany przez plik robots.txt 06-02-2011

o co biega?

może jakieś podpowiedzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności