Skocz do zawartości

Strona do oceny -

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnimi czasy stronka miała chyba ze 3 odsłony i wciąż chyba to nie jest do końca to co chciałbym osiągnąć - efekt eleganckiej ale prostej stronki która pełniłaby rolę mojego portfolio.

- Co z tego projektu warto zostawić a czego się jednak pozbyć.

z góry dziękuję za wszystkie opinie.

Pozdrawiam

strony www lublin

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Ostatnimi czasy stronka miała chyba ze 3 odsłony i wciąż chyba to nie jest do końca to co chciałbym osiągnąć .

Pozycjonuj pod zadowalające Cie frazy i odsłon będzie więcej.

Strona ogólnie mi się podoba.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Masz rację - ale w ciągu ostatnich dwóch - trzech miesięcy skupiłem się na swojej stronce o zdjęciach ślubnych i portfolio odłogiem leżało...

Dziękuję

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Ostatnimi czasy stronka miała chyba ze 3 odsłony i wciąż chyba to nie jest do końca to co chciałbym osiągnąć .

Pozycjonuj pod zadowalające Cie frazy i odsłon będzie więcej.

Wydaje mi się że tutaj chodziło o odsłony wizualne (graficzne) a nie te ze strony SEO ;>

Stronka prosta i przystępna. Niektóre realizacje masz całkiem fajne.

Pokombinowałbym coś może z tym podpisem pod 'lukasso' bo jest tak na granicy czytelności, zwłaszcza słowo 'artystycznego' :) może jakieś bardzo delikatne ale eleganckie rameczki na każdą z 6 pozycji w stronach www. (w IE8 łączy Ci oba wiersze tak że nie ma poziomej przerwy między miniaturami). W kontakcie też okna wprowadzania nie są w linii z tekstem(IE8 również). Może jeszcze bym ten tekst nad oknami wprowadzania w kontakcie dał jasną czcionką bo troszkę ciężkawo się czyta :)

ogółem good job :P

hihhh no wypadało by mieć przynajmniej te trzy dziennie :)

Co do IE to masakrycznie się pod niego podciąga cokolwiek. Dałem osobny arkusz stylów ale fakt - odstępy musiałem przeoczyć.

Miałem na myśli odsłony graficzne bo odsłony Seo to chyba generalnie spiep... łem.

Stronkę podpompowałem nieco rok temu w lutym i na regionalnych była dość wysoko. Potem przyszedł sezon ślubny i strona o projektach stooooopniowo w dół...

No ale teraz powoli staram się ogarnąć obie na raz.

Dziękuję za sugestie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności