Skocz do zawartości

pingowanie przez proxy

sleaquit

Rekomendowane odpowiedzi

3 dni temu w omniadzie ustawilem pingowanie przez proxy i dzisiaj patrze mam w kolejce 14k wpisow do pingniecia

jakbym zajzal tam za miesiac mialbym pewnie 10x dluzsza kolejke...

pytanie tylko czy jest sens pingowac przez proxy?

sam z wlasnyego doswiadczenia widze ze moje ip mimo ze intensywnie pinguje - widze ze po pingu bot odwiedza moje strony - wiec nie jest spalone... z drugiej strony widze ze skoro jest taka usluga to pewnie jest i zapotrzebowanie?

komus sie zdazylo aby jego ip zostalo spalone w oczach googla pod wzgledem pingowania (nie pytam sie o sprawdzanie site itp)?

bo jesli nie to przy takiej predkosci omniadda korzystanie z proxy do pingow bedzie tworzylo rosnaca i rosnaca kolejke... jedynym sensownym rozwiazaniem jakie widze to kilkukrotne wywolywanie crona od pingowania aby kolejka pingowania dotrzymywala tempa dodawaniu lub ograniczenie sie do pingowania tylko 1 rpc googla

jakie sa wasze doswiadczenia?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności