Skocz do zawartości

firma Erbit : w 2008 roku co będzie za 3 lata w SEO

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ojej czepiacie się okrutnie każdy palnie głupotę czasami :) Miał na pewno na myśli optymalizację ustawień XRumera :P W SEO co drugi to agent i indywidualista z przekonaniami w które święcie wierzy i tajemniczą wiedzą której nigdy nie zdradzi, może Erbit puszczał zasłonę dymną dla konkurencji hehe. Później przecież gada dobrze.

...

W żądny sposób nikt nie chce kogoś urazić, :) takie luźne pogaduszki. Ciekawo czasami zobaczyć co myśleli pozycjonery 3 lata temu :P Tak się skalda ze powiedział max za 3 lata, nu i mamy rok 2011.Przypadkowo trafiłem na ten filmik

Nie chodzi tu o Erbita

w 2008 roku ten Pan powiedział ze najdalej za 3 lata, pozycjonowania już prawie nie będzie a 95% działań to będzie optymalizacja

W podsumowaniu tej wypowiedzi pominąłeś niestety bardzo znaczące słowa typu "prawdopodobnie", "być może". Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na temat tego, jak będzie wyglądać przyszłość.

Takie wątki to powinny w koszu lądować...

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Takie wątki to powinny w koszu lądować...

na szczęście to nie twoje forum i to dział 'pogaduszki" przeczytaj sobie o czym gadamy w tym dziale.

"istnieje duże prawdopodobieństwo" racje jest tam takie słowa.

Nie chodzi o żadne osobiste ataki, nie znam gościa osobiście, chodzi o to ze 3 lata temu byli takie teorie, i tyle.

alumilut chodziło o to ze nie wolno podnosić tego tematu, jeżeli tak to poco trzymacie to na YT do dzisiaj.

Chyba nie zrobiłem nic złego !!! (bez ironii)

No chyba gorszy dzień !!!

Erbit, chyba nie obraziłem cie i nie podważyłem profesjonalizm, chodziło o to że żądny z nas nie wie co będzie w SEO za 3 lata i tyle.A wy tu spiski jakieś przyklejacie !!! Nie jestem głupi i wiedziałem ze Erbit jest na PIO, ale nie personalizowalem bo nie znam Roberta osobiście,

Tak naprawdę SEO nie da się przewidzieć i jak najbardziej można wybaczyć tą pomyłkę Erbitowi !!!.

W tej branży pół roku przerwy to przepaść.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności