Skocz do zawartości

Rodzaj domeny a jej "moc"

Elias

Rekomendowane odpowiedzi

Ja stosuję system mieszany. To, co jest bardziej wartościowym zapleczem, robię na .pl , .de, z kolei te o mniej unikatowej treści stawiam na regionalnych i funkcjonalnych.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Wg. mnie to są mity. Czasem przychodzą do głowy jak z niewiadomych przyczyn jedna domena idzie lepiej niż druga, ale ogólnie to raczej G nie wartościuje stron na podstawie końcówki. Zawartość ma raczej większe znaczenie :), a jeżeli nawet rodzaj domeny ma jakieś znaczenie to na tyle znikome, że niezauważalne.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Salek zrozumiałem Twoją wypowiedź :D

Faktycznie w skali 100 stron różnica w cenie jest pokaźna ;)

Myślę jednak że autorowi chodziło o założenie pojedynczej stronki, w tym wypadku różnica jest znacznie mniejsza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności