Skocz do zawartości

Przekroczenie limitu dziennego

atis700

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno wykupilem abonament w boksy.onet.pl. Doladowalem konto za 5zł i ustawilem limit dzienny 5zł. Po 2 dniach wszedlem na konto i okazalo się że stan mojego abonamentu wynosi -2,64zł. Jak to możliwe? Jak mam to rozumieć? Proszę Was o pomoc.

sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie xD

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Korzystałeś kiedyś z adwords google?

Jeżeli tak to będziesz wiedział...

W adwords a w onet to będzie ten sam powód.

Ustawiasz limit dzienny 5zł... tak ale to jest limit z lekkimi wahaniami +/-

Jak w adwords ostawię sobie limit dzienny 4zł to zawsze mam coś ponad 4,92zł czy 5,40zł

Nigdy nie jest równo... niektóre miejsca gdzie jest reklama są więcej warte a inne mniej za klik.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Korzystałeś kiedyś z adwords google?

Jeżeli tak to będziesz wiedział...

W adwords a w onet to będzie ten sam powód.

Ustawiasz limit dzienny 5zł... tak ale to jest limit z lekkimi wahaniami +/-

Jak w adwords ostawię sobie limit dzienny 4zł to zawsze mam coś ponad 4,92zł czy 5,40zł

Nigdy nie jest równo... niektóre miejsca gdzie jest reklama są więcej warte a inne mniej za klik.

a to ciekawe, ja caly czas korzystam z awrodsa i mam limit rozny na rozne dni, ale jak jest np. 10 zl/ dzien to bierze 5.50 - 10zł i ani grosza wiecej

wyjątkiem są kampanie gdzie koszt "klika" jest bardzo wysoki - typu 3 zl/klik

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności