Skocz do zawartości

Jak uzyskać CTR strony wielkości 25%?

atis700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko pytanie czy się zna ten język na tyle dobrze by w nim pisać;)

Pozostaje albo wynajęcie tłumacza, albo odpuszczenie. Nie da się pisać tekstów przy pomocy samego translatora, wyjdzie totalny syf i na pewno odstraszy czytelnika. No chyba, że chcemy robimy stronę dla reklam z samym spamem.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

zrób stronkę MFA, ale taką nie do zbanowania czyli dobra treść dobrze umieszczone reklamy,

w onet boksy(nie wiem jakie są stawki za klika) uruchom kampanie reklamującą i popatrz czy się opłaci czyli ile będziesz miał z adsense w stosunku do wydatku z onet kontekst

kiedyś tak samo w adsense ludziska zarabiali dziesiątki k $$

zrób stronkę MFA, ale taką nie do zbanowania czyli dobra treść dobrze umieszczone reklamy,

w onet boksy(nie wiem jakie są stawki za klika) uruchom kampanie reklamującą i popatrz czy się opłaci czyli ile będziesz miał z adsense w stosunku do wydatku z onet kontekst

kiedyś tak samo w adsense ludziska zarabiali dziesiątki k $$

Co to znaczy, że mam zrobić stronkę MFA? Pytam, bo jestem nowy w tych tematach.

A w skrócie oznacza to stronę która jest zazwyczaj nic nie warta (albo mało warta) której nie dodasz do wielu katalogów stron. Przeznaczeniem takiej strony jest zarabianie zazwyczaj kilku groszy na google adsense (jak dostaniesz bana to masz problem z zarabianiem na nich)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Nie interesuje mnie MFA. Wiem że jestem uparty :), ale chce wtłoczyć sztuczny ruch za pomocą onet boksów, tylko nie wiem jak to zrobić. A dokładnie to interesuje mnie to jak zarobić, czyli sprawić, żeby była dodatnia różnica między wydawaniem na boksy a zarabianiem na adsene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności