Skocz do zawartości

KatalogPL - Polski Katalog - bez linka zwrotnego

uktopwebsites

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zapraszam do wpisow bez kodow i linkow zwrotnych i tym podobnych

KatalogPL - Po pprostu seokatalog.

Przy okazji nadmienie ze strony ktore zawieraja adsense beda automatycznie kasowane

Tego nie rozumiem :) przejrzałem twój katalog i tam są strony z AdSense może ci się pomyliło z farmą linków ?

Strony stworzone pod adsense - zeby scislej bylo jakby ktos potrzebowal uscislenia.

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Witam..

Dam ci radę zrób do porządku jeden katalog, żeby jakoś wyglądał :) a póżniej dopiero zakładaj następne...

Pozdrawiam ..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Witam..

Dam ci radę zrób do porządku jeden katalog, żeby jakoś wyglądał :) a póżniej dopiero zakładaj następne...

Pozdrawiam ..

Dzieki za konstruktywna i pelna szczegolow opinie, sadze ze jest to bardzo owocny zestaw porad dla kazdego forumowicza i wlasciciela katalogow .

Wiecej takich i nasze forum bedzie bardzo bogate w praktyczne rady . Mozna by nawet pomyslec o wydaniu ksiazki jak zrobic swietny katalog majac u podstaw takie oto rady . Pozdrawiam wszystkich

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

• 3 tygodnie później...

Katalog uzupelniony zostal o kolejne nowe kategorie i bedzie nastepny update w ciagu kilku tygodni.

Prosze o dodawanie stron we wlasciwych kategoriach .

Wszystkie wpisy ktore sa kopiami beda kasowane ( skasowalem do tej pory okolo 270 wpisow tj przez miesiac ).

Zeby wszystkim zaoszczedzic pracy musze uprzedzic o tym

Regulamin nie jest zbyt skomplikowany.

• 2 miesiące temu...

Chcialbym nadmienic ze ponad 30 wpisow dziennie musze kasowac ze wzgledu na dodanie wpisow do zlych kategorii. Naprawde szanujcie wasz i moj czas - rozumiem ze wiekszosc jest dodawana z automatow a nie manualnie ale mimo wszystko mozna by sie troche postarac. Jaki wpis taka osoba dodajaca - nic dodac - nic ujac - Juz niedlugo zaprezentuje wszystkie wpisy ktore zostaly zespamowane u mnie zeby pomoc innym w banowaniu IP , email itd , Mysle ze to ulatwi zycie wielu posiadaczom katalogow .

Zapraszam na Katalog Pl

A jak jest literówka, to też kasujesz? :P

Dobre pytanie - a powinienem ? Kasuje tez te ktore nie maja przecinkow w odpowiednich miejscach ;)

Ja poprawiam drobne błędy. Chociaż ja mam pewność, że to nie dodane z automatu.

A jak jest tekst bez ogonków, to też kasujesz? ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności