Skocz do zawartości

KatalogPL - Polski Katalog - bez linka zwrotnego

uktopwebsites

Rekomendowane odpowiedzi

No to przyjrzyj się premiowanym wpisom bo chyba w jednym jest zbędna spacja przed kropką, a w drugim przydałaby się ona po kropce ;)

Za zbedna spacje jest ban od razu :P

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ponizej czesciowe adresy email osob ktore dodaja strony do katalogow nie patrzac na kategorie lub robia to z automatow.

Te osoby beda banowane

katamalaga@

skutecznyagent@

almanach@

Mam nadzieje ze lista bedzie pomocna - wkrotce ja powieksze

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

wypisanie adresów nic nie da, tak jak mówi Ronin lepiej IP blokować, chyba że to są zagraniczne emaile to wtedy cały zakres np *@seo.ru

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

wypisanie adresów nic nie da, tak jak mówi Ronin lepiej IP blokować, chyba że to są zagraniczne emaile to wtedy cały zakres np *@seo.ru

IP do blokowania - moze komus sie przyda

79.139.57.215

195.114.185.29

• 1 miesiąc temu...
A mnie wywaliło z info o złej kategorii wpisu. Próbowałem dodać kataegorię ale jakoś od 2 tyg się nie chce pojawić.

A jaka to kategoria ?

Zerkne na to jutro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności