Skocz do zawartości

Jaką firmę wybrać ?

Bartek Klosowski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozśmieszaj mnie. Przykro to pisać, ale 3/4 ogłoszeniodawców na PiO to pokemony, z którymi kontakt się urywa po dwóch tygodniach. Niestety.

No to nacisnąłeś na odcisk kilku osobom :)

Nie zapominaj że to on da ogłoszenie a nie będzie wybierać pośród ogłoszeń istniejących. A na tak dane ogłoszenia owszem pokemony odpisują, ale również poważne firmy. Kwestia odpowiedniej analizy oferty i dotychczasowych poczynań w referencjach.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Kiedyś zleciłem pozycjonowanie mojej skromnej strony znanej warszawskiej firmie Pl... Me.. frazy średnio trudne max. 1mln wyników, efekt przez 6 m-cy nie potrafili wejść na TOP, naknocili mi na stronie efekt 0. Jako kompletnemu laikowi, udało mi się wejść na te frazy 5 m-cy po przeczytaniu artykułu "jak pozycjonować " dla średnio rozgarniętych.

Kiedyś zleciłem pozycjonowanie mojej skromnej strony znanej warszawskiej firmie Pl... Me.. frazy średnio trudne max. 1mln wyników, efekt przez 6 m-cy nie potrafili wejść na TOP, naknocili mi na stronie efekt 0. Jako kompletnemu laikowi, udało mi się wejść na te frazy 5 m-cy po przeczytaniu artykułu "jak pozycjonować " dla średnio rozgarniętych.

Być może miałeś więcej determinacji niż tamci Panowie, małą ilością pracy myśleli że zawojują świat. Pozycjonowanie to czasami nawet nudna i monotonna praca, ale trzeba się nad tym nasiedzieć by coś osiągnąć.

SEO in Bielsko-Biała 

Jest jeden prosty sposób na znalezienie dobrej firmy do pozycjonowania.

Wpisz w Google słowo "pozycjonowanie" i wybierz tą firmę, która znajduje się na 1 stronie.

Dlaczego? Bo pod słowo "pozycjonowanie" bardzo trudno coś umieścić w rankingu, ale tym firmom się udało. Muszą tam zatem pracować spece znający się na rzeczy.

Weblam, to nie do końca poprawne myślenie :)

tak, jak napisał ktoś wyżej - niektóre firmy po to, aby być na pierwszej stronie na frazę "pozycjonowanie", mogą całą siłę wprowadzać w moc tej frazy, a nie zajmować się gruntownie klientem.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Weblam co ty piszesz?

Znam parę bardzo dobrych firm i które wcale nie pozycjonują się na ta frazę.Wcale rozumiesz? i bardzo dobrze sobie radzą.Kazdy kto obserwuje top na pozycjonowanie to wie.Zapytaj IT czy dużo klijentow "załapał" jak był na TOP1, myślę ze więcej klijentow ma z polecenia (pisał o tym kiedyś), tak jak każdy w tej branży

Kolejny z allegro :)

Jakości firmy nie mierzy się pozycją w G na frazę "pozycjonowanie" :)

Tylko rzetelną subiektywną oceną ich pracy :)

Dla jasności, zajmuję się pozycjonowaniem tylko swojej strony, nie mam więc żadnego interesu w jakiejś konkretnej odpowiedzi.

Ci, którzy są na 1 stronie pod frazą pozycjonowanie, wysiłek mogą kierować przede wszystkim w reklamowanie, pozycjonowanie, tylko tej frazy. Mogą być drodzy i nie koniecznie "walczyć" dla klienta a dla pozycji swojej strony.

A jeśli chodzi o Weblama- co tutaj robisz skoro uważasz, że Google lepiej wskaże firmę SEO?

Chyba, że załapałeś się na TOP 10 i walisz kryptoreklamę :)

P.S. Widzę, że kliku forumowiczów napisało podobnie :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie dokonywałbym wyboru bazując wyłącznie na wynikach w Google pod słowo "pozycjonowanie", z jednego prostego względu - firmy znajdujące się tam albo nieźle przyspamowały albo poprostu długo siedzą w branży. Z tego nie wynika ani, że dbają o klientów ani, że dobrze pozycjonują nowe strony; warto zwrócić uwagę na wzór proponowanej przez nich umowy i poszukać opinii w internecie. A najlepiej poprostu zlecić firmie z której usług korzysta znajomy... :)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności