Skocz do zawartości

Kilka funkcji przestało działać

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy spotkaliście się kiedyś, aby bez ingerencji w skrypt po prostu przestał on poprawnie działać?

Posiadam kilka kopii skryptu, porównałem pliki ze sobą i nie ma wprowadzonych żadnych zmian a mimo to dwie funkcje przestały mi poprawnie działać.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

ja słabo znam php dlatego tutaj pytam. Dziwi mnie, że wszystko do wczoraj działało, a nagle samo przestało.

Rozumiem że to możliwe?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

mój błąd bo z telefonu pisze i przeglądarka błędnie dodała odpowiedź.

Z tego co wiem to hosting nic nie zmieniał w ustawieniach.

I co słów Ci zabrakło że cytujesz bez potrzeby...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

TYLKO CO ma Java wspólnego z PHP :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion - nie wiedziałem w czym tkwi problem, obstawiałem PHP, niestety to była pomyłka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności