Skocz do zawartości

Czy ta funckcja ma sens?

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

https://zarabianie-na-blogu.pl/unikalne-zna...erze/#more-2652

chodzi o te unikalne opisy dla każdego wpisu na blogu - czy ktoś z Was to praktykuje i czy to znacząco poprawia w jakiś sposób pozycję strony?

sorry literówka w temacie ale coś nie mogę poprawić...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

czyli trzeba się będzie jednak podjąć dziubaniny :) - a wy na swoich tych "lepszych" blogach robicie unikalne opisy dla każdego wpisu?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Jeżeli chodzi Ci o meta tag description to wg Cezarego Lecha meta tagi nie są w ogóle brane pod uwagę przez Google. I co więcej nie ustawiając ich google sam skłoni się do stworzenia sobie opisu i słów kluczowych z podstrony. Ile w tym prawdy jest nie wiem, ale w końcu współpracuje z google w celach szkoleń i ma dużą wiedzę- seo. Nie kwestionuje tego bo na razie nie zaobserwowałem nic "innowacyjnego".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności