Skocz do zawartości

Skierowania

jasina

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeszcze pare pytań do Skierowań:

1) Czy mogę umieścić więcej niż jeden przycisk na stronie?

2) Czy mogę np umieścić przycisk z Japońskim napisem na polskiej stronie?

3) Czy mogę wyswietlać przycisk do Skierowań jako alternatywna reklame?

Czekam na odpowiedzi?

P.S. Czy moze napisać w ten sprawie do Google?

jasina

1) łacznie na jednej stronie możesz dać do 3 elementów systemu google adsense

ups: w pomocy google znaleźć można informację

How many referrals can I place on a page?

You're welcome to place one referral button per product on a given web page.

However, we ask that publishers do not place referrals in unsolicited mass emails, software applications, or pop-ups, as specified in the AdSense program policies.

2) to chyba wolny wybór :D

3) nie bezpośrednio bo możesz tu wstawić tylko adres URL np. do grafiki a kod obrazka to javascript ale... jako alternatywna reklama mozesz wstawić adres do strony html wówczas kod javascript umieszczasz w zewnętrzej stronie html i podajesz ją jako alternatywna. jak widzisz technicznie jest taka możliwość ale należałoby napisać do google czy to rozwiązanie będzie im się podobało

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Dostałem odpowiedź odmowną na zapytanie o możliwość wstawienia bannera PP, jako reklame alternatywną, w sposób opisany przez Piotrka.

W odpowiedzi nas Twoje pytanie pragniemy poinformować, że niestety takie rozwiązanie nie jest akceptowane przez program

AdSense.

Swoją drogą, miałem przez chwilę wstawiony banner właśnie w taki sposób i co ciekawe, pomimo wyświetlania google_alternate_url, banner pp nie wyświetlał się.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności