Skocz do zawartości

[Sprzedam] Linki na stronie z PageRank 4

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania linki na stronie posiadającej PR 4 oraz bardzo wysoką pozycję w wyszukiwarkach.

Jeszcze przez dwa dni linki można kupić na aukcji Allegro. Cena to 9,99zł. Linki będą umieszczone na stronach bogdan.at oraz gratis nokia.bogdan.at przez 40 dni.

Istnieje możliwość indywidualnego ustalenia ceny linku (możliwe też inne formy reklamy), czasu jego wyświetlania itp., w tym celu proszę o kontakt.

Kontakt: Bogdan:

E-mail: reklama@bogdan.at

Prywatne Wiadomości na forum.

-------------

W związku z tym że linki cieszą się dużym zainteresowaniem, a skończyły się już niestety miejsca proponuję taką ofertę:

Jeszcze dwa miejsca na linki w cenie 19,99zł/mc. na bogdan.at lub 24,99zł/mc. na bogdan.at i wszystkich subdomenach + na stronie gry w innej domenie.

Baner o wymiarach 250x250 za 39,99zł./mc. lub za 49,99zł./mc. włącznie ze stroną o Nokii.

Baner o wymiarach 728x90 u góry strony za 39,99zł./mc. lub za 54,99zł./mc. włącznie z wszystkimi subdomenami.

Baner o wymiarach 728x90 na samym dole strony za 24,99zł./mc. lub za 29,99zł./mc. włącznie z wszystkimi subdomenami.

UWAGA Wszystkie banery będą musiały przed umieszczeniem na stronie zostać przeze mnie obejrzane, nie chcę aby prowadziły one do zaniedbanych stron z mnóstwem błędów itp.

Oczywiście jest możliwość umieszczania banerów o innych rozmiarach, na inny okres czasu, na różnych stronach itd. To samo dotyczy linków, jeśli ktoś chciałby dodać linki na krótszy okres czasu to jestem otwarty na propozycje, wszystko możemy uzgodnić. Postaram się wtedy o ustalenie jakiejś atrakcyjnej ceny :P Wszystkie transakcje wystawiam na Allegro, tak aby obie strony czuły się bezpiecznie (nie zwiększam ceny za wystawienie aukcji).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności