Skocz do zawartości

Jaka drukarka?

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Espon SX110 ale lepiej dołożyć trochę i Epson SX 210, tusze po około 3PLN.

Mam obie raczej dużo używane i żadnych problemów, ta droższa ma kilka fajnych funkcji i jest solidniej wykonana.

Podpisuję się rękami i nogami ;) ale... :) pamiętaj aby mieć w podajniku ok 1cm kartek :) bo nie potrafi zassać i dłuuugo myśli... :)

Teraz korzystam z laserówki HP Laserjet P1102 - kupiona za całe 319zł i śmiga niesamowicie :) nowy oryginalny toner - 89zł, a zamiennik nowy 66zł :) regenerowane tonery kupisz już za ~40-45zł. ;)

Pozdrowienia

Ja polecam drukarki brothera jak dla mnie są bezawaryjne i tanie w utrzymaniu. Jak dobrze poszukasz to powinieneś znaleźć coś w podanym przedziale cenowym.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Kupiłem zestaw regeneracyjny do swojej starej drukarki HP 840C. Najwyżej wyleje się tusz na głowice :).

https://allegro.pl/tusz-hp-15-45-i-17-23-41...1452078940.html

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Nie no, raczej tak źle nie będzie :)

Ja też używam zestawów regeneracyjnych, i to do wielu drukarek. Jakoś do tej pory żadnych problemów nie miałem :)

To zależy od typu kartridża ;)

Do wglądu :)

[Edycja;]

Ten klip co oferuje sprzedawca na allegro służy do czego innego.

Ten pierwszy jest elementem wykorzystywanym przy budowie kartridża, natomiast ten z allegro jest przydatnym narzędziem przy procesie regeneracji wkładów (zbieżność nazw).

Jest przydatny, niemniej jednak nie niezbędny - wydatek jednorazowy, bo można go używać wiele razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności