Skocz do zawartości

Web-news vs easydir

Elegant

Który skrypt wybrać  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który skrypt katalogu wybrać

• web-news
      9
    • easydir
      9
    • inny, piszę jaki
      4

Rekomendowane odpowiedzi

t

ego co wiem to zgodnie z licencją nie można usunąć Xanowych linków

zobacz:

Warunki korzystania z WebMini

1. Kazdy uzytkownik systemu e-WebLink moze instalowac dowolna ilosc kopii skryptu

2. Nie wolno usuwac zaimplementowanego skryptu e-Weblink

3. Nie wolno instalowac innych systemow wymiany linkow

4. Mozna dowolnie zmieniac grafike i strukture skryptu

Aktualne wymagania skryptu WebMini

1. PHP 5.1

Instalacja skryptu

1. Aby prawidlowo zainstalowac skrypt nalezy najpierw podac nazwe domeny na jakiej uruchomiony bedzie skrypt.

2. Nastepnie nalezy skrypt sciagnac i rozpakowac archiwum (np. darmowym programem 7zip)

3. Kopiujemy zawartosc folderu WebMini do glownego katalogu naszej domeny

4. Jesli Twoj serwer tego wymaga to dodatkowo nadajemy odpowiednim plikom i folderom prawa do zapisu poprzez wydanie polecenia

chmod 777 79b5c7603e2.................cc

ewentualnie uzywajac menadzera FTP np. w popularnym Total Commanderze: Menu -> Pliki -> Zmien Atrybuty.

5. Panel administratora znajdziemy klikajac w link Zaloguj sie (haslo domyslne: weblink)

Danae Przed tym jak coś napiszesz to sprawdzaj, bo złe wiesz.

Ja polecam skrypt Rokkiego, nie do porównani z EasyDir, easydiry to ja stawie setkami, minicze tez

bany tez EasyDiry dostają z automatu, a o zbanowanym katalogu Rokkiego nie słyszałem

o zbanowanym katalogu Rokkiego nie słyszałem

Bo jeszcze ich za mało. Spokojnie... ;)

Nie widzę na razie, żeby w większości właściciele popisywali się jakąś potężną inwencją twórczą.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Będę nudny, ale zainwestuj czas w arfooo ;) Jest to katalog tak dobrze zrobiony, że może się równać płatnym phpld i wyżej wymienionemu web coś tam. Dlaczego mówię żeby zainwestować czas? Ponieważ niestety podstawowa konfiguracja zajmuje dobrych parę godzin, następnie szablon trzeba albo zrobić, albo zmodyfikować już stworzone dla niego.

Arfooo jest skierowany do osób, które chcą mieć skrypt prawie jak indexu i sełokatalog, ale nie chcą wydawać pieniędzy :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

może się równać płatnym phpld i wyżej wymienionemu web coś tam.

Hmm... Nie wiem jakie masz doświadczenia z płatnym phpld, ale ja właśnie mu się przyglądam od pewnego czasu. Niektórymi opcjami kasuje w biegu seoka (choć w niektórych jest dużo bardziej skomplikowany lub gorszy). Porównywanie płatnego phpld i web-newsa to mniej więcej jakbyś porównał Easy Dira do seoka.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Darmowe pod porządne katalogi:

- Arfoo

- Freeglobes

Darmowe pod swle lub prywatne linkowanie:

- Easydir - można na nim zrobić również fajne katalogi, ale wymaga to trochę wkładu

Płatne:

- SEOKatalog

- Indexu

- Web news - fajny bo nie ma go tak sporo jak np. seokatalogów ;)

A ja bym polecił easydir ponieważ katalog tak można przerobić że stanie się lepszy niż nie jeden seokatalog czy web-news.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności