Skocz do zawartości

Kampania na Irlandię

AFOX

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Ustawiłem wczoraj kampanię z targetowaniem na Irlandię, sporo fraz typu free ads, posting free ads itd. w sumie ok. 40 fraz, ustawiłem CPC na 2 zł dla wyszukiwania i 1zł dla sieci.

Co mnie bardzo z dziwiło przez cały dzień miałem 19 wyświetleń z wyszukiwań i ani jednego z sieci. Dodam jeszcze tylko, że w kampanii większość reklam ma stan "odpowiednie".

Będę wdzięczny za pomoc.

Możesz sprawdzić narzędziem podglądu reklamy jak wyświetlają się Twoje reklamy.

Możesz narzędziem diagnozy reklam sprawdzić co może być nie tak.

Możesz n koncie zweryfikować jaka jest średnia pozycja wyświetlenia reklam. jeśli zbyt niska to podnieś stawki. Zalecam również popracowanie nad wynikiem jakości.

Witajcie,

Ustawiłem wczoraj kampanię z targetowaniem na Irlandię, sporo fraz typu free ads, posting free ads itd. w sumie ok. 40 fraz, ustawiłem CPC na 2 zł dla wyszukiwania i 1zł dla sieci.

Co mnie bardzo z dziwiło przez cały dzień miałem 19 wyświetleń z wyszukiwań i ani jednego z sieci. Dodam jeszcze tylko, że w kampanii większość reklam ma stan "odpowiednie".

Będę wdzięczny za pomoc.

• 1 miesiąc temu...

AFOX - spróbuj podnieś stawki do 4 zł i powinno być lepiej. Jeśli nie próbuj dalej 5zł etc. aż znajdziesz próg wyświetleń zadowalający.

Może i być odpowiednia reklama, ale jak będą z niskie stawki to będziesz miał znikomą ilość wyświetleń.

Sprawdzone wielokrotnie w irlandii, u mnie za każdym razem podziałało. Choć nie twierdzę, że to może być jedyna przyczyna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności