Skocz do zawartości

Link "pozycjonowanie"

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam w umowie punkt za zamiecenie linku jest rabat - 5%, nu i nie musi to być link "pozycjonowanie" może to być dowolny link. klient sam decyduje czy chce tam link czy nie.

Zawsze kwotę można zwiększyć na tych 5 % :)

Ja bym nie pozwolił na żadne linki na mojej stronie, albo firma pozycjonuje albo chce sobie robić reklamę. Ja jestem zdecydowanie na Nie. Ale co firma to wie lepiej, jedni oferują to dobrowolnie na zasadzie rabatów a inni po prostu pakują linka albo nawet zaplecze na subdomenie i mają pretensję jak się upomnisz.

Gonzo władował Ci ktoś kiedyś zaplecze na subdomene, bez Twojej wiedzy ???

Jak tak, to jakaś super firma :)

Znam przypadek gdy firma zamieściła link a klient o tym nie wiedział :)

Taki klient co się na pozycjonowaniu nie zna. Moim zdaniem, to nie jest profesjonalne podejście. Jeśli natomiast klient wie i się zgadza- wszystko jest O.K.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ok 1 rok temu bardzo znana osoba na PIO wstawiła katalog na sub-domenie swojego klienta>Afera była lekka :) Ten co wstawił mówił ze klient o tym wie, ale ta sobą co to ujawniła gadał z właścicielem strony udowodniała ze nie :) Było śmiesznie czasami ;)

Powtarzam jeżeli klient wyraża na to zgodę i jeszcze podpisuj to w umowie, to czemu nie?

Max ale mi humor poprawiłeś :):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności