Skocz do zawartości

Czy warto inwestować w domenę np. it

tlewap

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie odnośnie zagranicznych domen, mianowicie chciałbym zarejestrować domenę w stylu: polec.to czy uslugi.it

Mimo iż nazwa jaką chcę zarejestrować wydaje się być strzałem w 10, to nie wiem jak google podchodzi do polskich stron na zagranicznych domenach. Czy warto inwestować kilkaset dolarów na taką domenę? Jak w przyszłości będzie wyglądała wartość takiej domeny? Wydaje mi się że w niedługim czasie wartość domen jednowyrazowych wzrośnie.

Proszę o opinie w tej sprawie.

cena za rok 498,00 zł

Nie wygląda to za Ciekawie. Ale jak uważasz że taka inwestycja Ci się opłaci. To czemu nie ; ) są portale typu wrzuc. to

Chociaż i tak strzałem w dziesiątkę wydaje mi się domena kup.to i jest chyba na sprzedaż (pewnie cholernie droga, ale jak ktoś ma pomysł i pieniądze nic nie stoi na drodze).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności