Skocz do zawartości

tradedoubler.com - platnosci

abixx

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam aktywne dwa programy i nalicza cały czas, natomiast miałem kiedyś aktywnego ebay-a i też myślałem, że coś jest nie tak bo przy 10tys odsłon/dzień rejestracji miałem na początku kilka a potem praktycznie zero... (w okresie czasowym ok miesiąc) - i poprostu go wywaliłem.

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja mam pytanko co do płatności

jak prawidłodo wypełnić dane co do płatności,konta itp?

Ja posiadam konto w mBanku i niejestem pewnien co do tego czy mam wszystko dobrze wypełnione to znaczy czy systemowi nie podoba sie spacje numerze konta itp.

i jeszcze ciekawi mnie taka sprawa jesli w raporcie stanu konta pod "Transakcje do uregulowania w następnej płatności" jest suma np.300zł to znaczy ze kasa do mnie juz idzie czy jak?? :D

sory ze zadaje takie pytanie ale nie dośc ze na kase czeka sie długo to jeszcze nie ma pewności czy tego dnia kasa dojdzie

z góry dzieki za odpowiedź

pozdro ;)

Tanie strony WWW na Tania Strona :faja:

Pisz numer bez spacji- inna ważna sprawa to kod SWIFT banku - musisz go podać - ja raz nie miałm tylko tej danej i mi płatność przeszła na kolejny termin.

Co do wypłaty to na górze masz stan obecny konta - czyli całą kwotę, natomiast to co piszesz to jest właśnie do wypłaty i ta kwota będzie szła w najbliższym terminie płatności- zawsze podawanym na stronie.

PS

Na koncie będzie kilka dni po okresie płatności.

ja natomiast nie wiem co z VATem z tego programu- jest tam info, że:

Jeszcze raz przypominamy, że usługi świadczone przez Partnerów Trade Doubler AB z siedzibą w Szwecji podlegają zgodnie z Polskimi przepisami opodatkowaniu podatkiem VAT w Szwecji. Podatnikiem podatku VAT z tytułu świadczenia usług dostarczanych za pośrednictwem Internetu jest ich nabywca.

Okej, czyli o:

Jeszcze raz przypominamy, że usługi świadczone przez Partnerów Trade Doubler AB z siedzibą w Szwecji podlegają zgodnie z Polskimi przepisami opodatkowaniu podatkiem VAT w Szwecji. Podatnikiem podatku VAT z tytułu świadczenia usług dostarczanych za pośrednictwem Internetu jest ich nabywca.

I co z tym?

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności