Skocz do zawartości

[inne] oferta pracy dla dzieci jako specjalistów SEO

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie mówi, że w wieku 16 lat nie można pracować i dorabiać sobie nawet w SEO. Sam w wieku 16 lat zarabiałem przez internet, wtedy z tego co pamiętam było to okazjonalne tworzenie stron i stanowiska redaktorów na portalach komputerowych. Mając 17 lat byłem naczelnym i nadzorowałem pracę o wiele starszych osób - ale wszystko opierało się na pasji, hobby, pieniądze były dodatkiem. Tutaj jest mowa o firmie..

No ale wybaczcie, 16 lat i SPECJALISTA seo? Błąd nazewnictwa po prostu. Pomocnik ds SEO owszem, ale wątpię, czy istnieje poważna firma, która 16 latkowi powierzy odpowiedzialne zadania.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale to tak samo jak macie oferty pracy "Specjalista do spraw sprzedaży" - ile tak na prawdę osób ubiegających się na to stanowisko jest specjalistą w pełni znaczeniu tego słowa? Większość osób na takie stanowisko to osoby bez jakiegokolwiek doświadczenia, świeżo po szkole średniej i w pierwszym dniu swojego pracy (np. w telemarketingu) wysyłając e-maila mają w podpisie zazwyczaj tytuł "Specjalista". I nikt nie robi z tego afery.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

zapytajcie kolege MMP ile miał lat jak był już na topie

Ok.. topie, ale topie czego ? :P

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Co to za statystki???

Najbardziej oburzeni...To, ja mogę napisać, że najbardziej zainteresowanie będą tematem osoby w przedziale 10-20 lat i uwierz mi, moje przypuszczenie będzie miało większe uzasadnienie.

Osobiście mam 25, więc w żadną grupę się nie wpisuję:P

Tutaj chyba nikt nie zaprzecza istnienia "cudownych dzieci seo". Po prostu do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, rozwinąć swoją osobowość. Seo to nie tylko czysta wiedza.

Poza tym uzdolniony 16latek to rzadkość. Nikt o zdrowych zmysłach nie oprze (zwłaszcza w ciemno) swojej firmy na młodocianych specjalistach.

e:p

nihil fit sine causa

Najbardziej oburzeni faktem, że 18latek czy 20 latek może być specjalistą pewnie są Ci, którym stuknęła, albo zbliża się wielkimi krokami 40stka.

jesteś w błędzie :P ciesze sie że konkurencja coraz większa :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No właśnie to jest pieprzenie, że SEO jest tylko dla wybrańców, którzy posiedli tajemne i magicznie informacje itp itd

Super, ze jest i wzrasta konkurencja bo to podnosi jakosc uslug. Mam dosc starych pozycjonerow co uwazaja , ze pozjadali wszystkie rozumy a tak naprawde uzywaja starych kompow, programy i epokowe techniki bo nowe sa dla nich nie do zrozumienia. A powracajac do murarza to on nie moze zrobic fuszerki poniewaz ja widac natychmiast a pozycjoner nawet ten stary i doswiadczony zrobi. Nie widac natychmiast efektu pracy a jak nie ma wogole to zawsze mozna zwalic na Google i jego zaburzenia, hehe.

Mam dosc starych pozycjonerow co uwazaja , ze pozjadali wszystkie rozumy a tak naprawde uzywaja starych kompow, programy i epokowe techniki bo nowe sa dla nich nie do zrozumienia.

Haha, najlepsze zdanie w tym temacie, chyba sobie w stopce wrzucę :)

Widać też ten ich entuzjazm choćby po ilości i trwałości stawianych precli oraz katalogów. To jedynie prosty przykład, ale na jego podstawie można pozazdrościć entuzjazmu.

Dobra, skoro 16-latkowie są już niebywale doświadczeni to zejdźmy z pułapem wiekowym nieco niżej. Kaziu lub Zuzia z nauczania początkowego pewnie też by dali radę, a za wielki worek cukierków pewnie zrobią tysiąc dobrych stron zapleczowych. To dopiero specjaliści SEO... prawie tak doświadczeni jak 16-latkowie, wszak dzieli ich jedynie kilkaset prac domowych do odrobienia.

Lesiu, racja ale ich entuzjazmu wystarcza wyłącznie na kupieni OmniAdd i za-spamowanie kolejnych web-mini postawionych z automatu, kupienie za ostatnie kieszeniowe XR, a dalej piszanie postów o tanim sprzedawaniu blastow bo już na hosting nie stać :) Lub nazwanie siebie królem SEO, najlepiej tego czarnego :D , wstawienie odpowiedniej sygnaturki i wymyślenia jakie to topy robi się spamowaniem, pisanie setek nic nie znaczących postów i td

Ale i tak nie zależnie czy biedzie jeszcze 10 innych spamiarek, kolejnych wersji XR,SB i wszystkiego innego i tak wygrywa ten co ma mocniejże zaplecze, i nic to nie zmieni.

Co do wieku, to posnalem ostatnio jednego 20 latka z forum, ale jest na dobrej drodze, i będą z niego ludzie, ale zauważyłem ze nigdy nie wychwala się i wie w jakim kierunku trzeba podążać, inwestuje w zaplecza i wiedzę.

Ja to olewam już tych wszytko wiedzących pokemonów, raczej mnie bawią ich oferty, wypociny i frustracje :D

o takich pozycjonerach nie wspomnę :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=818880

Jest takie rosyjskie powiedzenie : "Psy szczekają a karawan idzie dalej" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności