Skocz do zawartości

Filtr czy tymczasowe zawirowania?

AnaloG

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisz słowo kluczowe i nazwę domeny.

Jeżeli twoja strona jest w TOP10, to filtra raczej nie ma.

Jak nie ma - to masz problem :D

Poza tym nie ten dział.

Pzdr :)

Ok. To prosiłbym admina o przeniesienie. Po wpisaniu słowa kluczowego i nazwy domeny pierwsze 4 wyniki są mojej strony.

To wychodziło by że zaprzestanie linkowania ręcznego i przez publikera (problemy techniczne) przez kilka dni mają aż takie konsekwencje?

Będąc na 5-tym miejscu na pierwszej stronie po 3-4 dniach jestem na 6 czy to normalne jest konkurencja ale kończy się na 2 no może 3 podstronie jeżeli mówimy o ścisłej tematyce. To daje do myślenia

Jeszcze chciałbym wiedzieć czy po wpisaniu słowa kluczowego i adresu strony wynikiem ma być strona główna czy podstrony bo mi wyskoczyło 4 podstrony?

https://www.ogloszenia24m.pl Darmowe ogłoszenia Nieruchomości

Sam odpowiedziałeś sobie już na pytanie :D

Na filtr to nie wygląda :D

Pamiętaj - konkurencja nie śpi.

Linkuj dalej a będzie dobrze.

Pozdrawiam i powodzenia :)

Witam

Sprawdzałem dziś swoją pozycje i na dwie główne frazy z pierwszej strony spadłem na 6. Nie stosuje swl-i dziennie dodawałem jakieś 40-50 wpisów przez ostatnie 2 dni żadnego. ?

Pytanie jak długo byłeś na tej pierwszej stronie? Myślę, że G nie zwraca uwagi na to co robiłeś przez ostatnie 2 dni. Wyniki są wolniej indeksowane. Z moich obserwacji wynika, że od wpisu do katalogu do indeksacji mija od tygodnia do miesiąca.

Naturalnie jeżeli admin katalogu nie jest na urlopie :P

P.S. 40,50 wpisów? A od kiedy linkujesz?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Domena ma jakieś 6-7 miesięcy linkowana od początku, po około 50 wpisów dziennie od góra 2-3 miesięcy. W pierwszej dziesiątce od ponad miesiąca, w szczycie w pierwszej piątce potem miałem małe problemy z publikerem i strona lekko spadła na 10 miejsce co według mnie było adekwatne do zmniejszonej ilości linkow pobiła na ostatnim miejscu z 4 dni i spadła jak pisałem wcześniej. Więc tak to wygląda.

Warto poczekać z tydzień, wtedy będzie wiadomo więcej. Daj tylko znać jak coś się zmieni.

P.S. Różnicujesz anchory?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie wiem co się dzieje w tym tygodniu ale wyleciała mi strona byłem w top 3 teraz mnie nie ma, mija dwa dni następna strona wypada znika z google strony mają po 8 mies. frazy nie były zbytnio konkurencyjne i nie dopalałem ich, były dodane do dobrych katalogów - co się dzieje?

masz dosyć pracy na etacie, własna firma? - własny biznes

szukasz pracy? - pomocne materiały: CV wzory

oszczędzasz - lokaty ranking - lokaty bankowe

2 główne frazy powoli zaczynają się wspinać do góry, z tego co zauważyłem jakąś lekka roszada była w top 10 niestety ja to odczułem dość mocno. Poza tym strona pewnego forum na słowo kluczowe "xxxx" zazwyczaj była na 8-10 miejscu a teraz znajduje się na 3, a ja byłem na 6 podstronie już się wspiąłem na 3. Sądziłem że uda mi się ustalić gdzie popełniłem błąd że aż tak mnie wyrzuciło ale sam już nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności