Skocz do zawartości

Moment indexacji...

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy że mam na blogu sporo wpisów. Każdy indexowany w googlu w ciągu kilku godzin.We wpisach nie daję linków. Chcę żeby blog nabrał na razie nieco hmmm "mocy" :)

- i moje pytanie -

Czy to właściwe działanie? Bo nie mam pewności jaki jest system pracy robota. Czy lecąc po stronie głównej - przelatuje systematycznie po wszystkich podstronach?

Do tej pory żyłem w takim błogim przekonaniu ale ostatnio postawiłem stronkę z kilkoma podstronami od nowa i zindexowało mi tylko jakieś 70%. Mimo że podstronki były zbudowane na tej samej zasadzie - czyli każda w bardzo indywidualny sposób.

Obawiam się że wpis raz zindexowany może czekać na ponowną wizytę robota dużo dłużej niż kilka godzin. Czy w takim przypadku nie lepiej opłaca się od razu umieszczać linki w pojedynczych wpisać?

z góry dziękuję za podpowiedzi

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności