Skocz do zawartości

Doładowanie telefonu jako nagroda na www

smiech

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym na stronie www dodać nagrodę dla użytkowników: "doładowanie telefonu" dla dowolnej sieci o różnych nominałach.

Wymyśliłem taką opcję:

Idę do dowolnego sklepu, kupuję pewną liczę doładowań i kody umieszczam w jakiejś bazie. Użytkownik wybierając tę nagrodę - doładowanie dla swojej sieci, otrzymuje kod doładowania na skrzynkę e-mail.

Moje pytanie jest takie, czy jest jakaś firma internetowa, która mogłaby dostarczać mi takie kody systematycznie jakimś programem partnerskim?

Ja wpłacam jej pewną kwotę, a ona w ramach tej kwoty dostarcza mi takie kody doładowań.

Jeśli jest ktoś zorientowany to proszę o pomoc.

Śmiech to zdrowie

Ale jest też opcja doładuj numer. Wtedy musisz tylko wymagać , aby dany użytkownik podał swój numer telefonu, a automat robi resztę.

Możesz też pogadać z jakimś programistą , aby zrobił system wysyłający kody. Wyglądało by to tak , że kupujesz x kodów do x firm dodajesz je do systemu i później system je wysyła. Ty musisz tylko pilnować , aby kodów nie zabrakło.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności