Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] SEO Katalog

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj daje pod młotek mojego ulubieńca, którego dopieszczam z dnia na dzień lecz sytuacja finansowa i kryzys w życiu osobistym zmusza mnie do sprzedania go w dobre ręce... :/

Other-Site.pl - bo to o nim mowa.

Sprzedaż dotyczy:

- 1 licencja SEO Katalogu

- templatka

- domena ( opłacona do 20.10.2011r)

- baza danych

Katalog jak zaznaczyłem na początku był dopieszczany. Przyjmuję tylko i wyłącznie unikalne i zadbane wpisy, strony upadające już po akceptacji są starannie wychwytywane.

Można powiedzieć, że katalog ma już wyrobiona dość niezłą markę nawet wśród forumowiczów PiO, gdyż niektórzy na akceptację wpisu nie musieli czekać dłużej niż 5 min ^_^

Na dzień dzisiejszy katalog ma 7000 Back Linków, 1200 stron w indeksie, brak linków wychodzących ze strony głównej, oraz bardzo wysoką pozycje w Google na frazę "Darmowy Katalog SEO".

Przynosi dochody z reklam AdSense i innych...

Czekam na konkretne propozycje kwotowe na zalvi@vp.pl, tytułem SEO Katalog

Transakcja zostanie przeprowadzona na Allegro

PILNE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności