Skocz do zawartości

Jak pomagacie linkom z omniadda tudzież innych narzędzi...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od niedawna używam omniadda, dodaje wpisy, wszystko cacy. Problem jest tylko z zaindeksowaniem tych wpisów. Yahoo już 3ci dzień nie pokazuje żadnego linka...

Co wy robicie w tym kierunku? Dopalacie swl, pingujecie, używacie jakiś funkcji omniadd o których nie wiem, a może zostawiacie to i niech się samo indeksuje?

@używacie jakiś funkcji omniadd o których nie wiem

Naciskamy ukryty przycisk "indeksuj" rozwija się menu w jakich przeglądarkach ma się zaindeksować nasz link, wybieramy i dajemy "start". Ot cała magia. Czekamy na wzrost pozycji. Koniec. ^_^

U mnie nie widzę tego przycisku,ale jest za to "wpisz preferowaną pozycje dla daje frazy w wybranych googlach" ;)

Zastanów się nad swoim pytaniem. Pytasz jak zaindeksować link i czego oczekujesz? Każdy ma podać dokładny sposób w jaki to robi? Sam napisałeś jak m.in. można to zrobić. Nikt nie poda dokładnej recepty jak robot szybciej łyknie link. Jedno jest pewne - pomocne będzie podlinkowanie. A to w jaki sposób Ty go podlinkujesz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twojej metodyki działania. Możesz użyć SWL stałego, rotacyjnego, SB, XR... etc. Trochę "inwencji twórczej" oraz samodzielności.

A Ty nie wiesz? Jak Ci nie chodzi o dokładny sposób to Ci przecież już powiedziałem. Jak nie wiesz jak przyśpieszyć indeksowanie i nie masz o tym BLADEGO pojęcia to ja dziękuję za dyskusję.

Też pokazałeś "prawdziwą polską mentalność" - "nie wiem, ale nie chce mi się znaleźć odpowiedzi, dajcie gotowca".

1. w omniadd masz opcje wstawiania linkow do opisow, jest opisane w faq, wrzucasz tam linki do innych katalogow i dajesz jako opisy do wordpressa - pomaga troche w indeksacji

2. punkty swl - linkujesz wpisy

3. kupujesz blasta ze scrapeboxa albo rumaka i linkujesz wpisy

4. pingujesz wpisy

5. piszesz artki do precli z linkami

itd

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

bądź nie indeksujesz wcale tych linków, bo i tak są mało warte :)

tak myslac to lepiej nie dodawaj nigdzie linkow.........

Linki z omniadda nadają się wyłącznie do indeksacji.

Szkoda marnować punktów na link z katalogu webmini, bo jaka jest pewność, że katalog chociaż miesiąc przeżyje :)

To forum prezentuje niestety coraz mniejszy poziom merytoryczny

Zgadzam się. Zwłaszcza że zawsze ktoś napisze głupi temat, choć odpowiedzi zostało podanych tysiące - zwłaszcza, że należą do tych "PODSTAW"

Do tego jesteś bezczelnie opryskliwy, "guru" zadawania "mondrych" pytań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności