Skocz do zawartości

Staty od Googla

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
EDDY o jakich piszesz danych, których to nie powinienem podawać?

Wszystkich pobieranych od odwiedzających Twoje strony osób. Pewnie nawet nie masz pojęcia, jak wiele można się dowiedzieć o tych osobach, a już na pewno o stronie. Ja zbieram również bardzo wiele informacji o odwiedzających i nie udostępniam tego nikomu.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

a mnie cos to nie dzilaa

wstawilem

<script src="https://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">

</script>

<script type="text/javascript">

_uacct="UA-xxxx-x";

urchinTracker();

</script>pod koniec head i nic ..:/

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

>>A ja coś nie mogę się zalogować. Po wpisaniu hasla widzę tylko przez moment Loading i wywala

>>mnie na google.com

mam tak samo, juz sie zastanawialem czy mi konta nie usuneli albo cos B)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Ech a ja ciągle mam "The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page." - wstawione tak jak tam pisało (w <head> po meta) :/

104373[/snapback]

To gdzie ten kod jest to nie ma wiekszego znaczenia - to po prostu kawalek JavaScriptu i wazne jest zeby u klienta na przegladarce sie odpalil.

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Ech a ja ciągle mam "The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page." - wstawione tak jak tam pisało (w <head> po meta) :/

104373[/snapback]

To i tak masz szczęście że Ci się ładuje panel... Bo mi jak tak jak paru osobom wyżej jakos nie chce B)

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności