Skocz do zawartości

Staty od Googla

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale dane z poszczególnego dnia pokazuje dopiero na drugi dzień, tak?

Zazwyczaj tak, ale 21 wieczorem widziałem staty za połowę tego dnia, więc może będą aktualizowane 2 razy dziennie jak się ustabilizuje im sytucja.

Z Adwords dalej nic, ale dodałem stringi do kilku kampani nie-adwordsowych i te się bardzo ładnie pokazują w statach.

Dzięki. Patrząc na działające referery tak właśnie myślałem, że reszta może zadziałać. Konfiguruję więc GA dla mojej testowej kampanii, teraz w Onet, WP i Interii. Tam weryfikacja nawet docelowych URLi trwa od 1/2 do paru godzin, poza Interią (na drugi dzień roboczy), uwzględniając aktualizację GA, wyniki powinny więc być pojutrze. No chyba, że obejdzie się bez modyfikacji URLi.

[edit] OFFTOPIC: Tak się już przyzwyczaiłem do łatwych w obsłudze AdWordsów, że jak przyszło mi samemu zmienić te wyżej wpomniane URLe, to sie lekko załamałem. Perspektywa wymiany wszystkich jest przerażająca [/edit]

Thank you for your interest in Google Analytics!

Google Analytics has experienced extremely strong demand, and as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your name and email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts. Thank you for your patience.

--

zaspałem...

105062[/snapback]

problemy ze snem, też chyba nadają się do innego tematu? :P

Ja tam nie widze zadnych botow ??

Ale z to jest swietny na maksa patent ktory opisalem tutaj

https://basic-systems.blogspot.com/2005/11/...ablokowane.html

Chodzi o liste kaywordow.

Obok ilosci wejsc wyswietla sie pozycja z ktorej ktos wszedl na strone a na dodatek wyswietlaja sie frazy z ktore wpisal ktos w G i nigdy z nich nie wszedl.

Szkoda ze nie licza stosunku wyswietlen wynikow do klikniec ;) Ale generalnie to jest rewelka.

Check email deliverability tool Maildog

Wg mnie też tam nie ma wizyt botów...

Melassa: Chodzi ci o kolumnę P/Visit? To nie jest pozycja w wyszukiwarce ale pageviews per visit - czyli średnia liczba odsłon na dane słowo kluczowe..

A gdzie są te frazy które wpisal ktos w G i nigdy z nich nie wszedl?

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

No mam , ale przyznam że takie zestawienie bez liczby wyświetleń danej frazy jest mało przydatne. Nie mozna zobaczyć z którym słowem warto coś zrobić bo problem nad wyraz często się pojawaia a trudno podejmować kroki dla wszystkich fraz.

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności