Skocz do zawartości

Indeksacja Stron/Linków- narzędzia

ebinx

Rekomendowane odpowiedzi

zając ja mam bardzo dużą ilość linków około 40k, lecz nie wiem jak jest z tymi kanałami rss, niby to odpaliłem i wszystko ustawiłem lecz nie działa...

Mógłbyś mi objaśnić jak mam to zrobić poprawnie ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

pisząc "działające nie budżetowe" miałem na myśli nie nisko budżetowe, tymbardziej darmowe tylko porządne, działające co dużo spraw automatyzują,

znalazłem coś co warunek spełnia [uBoost] lecz gościu z Malezji podobno w kulki z klientami sobie gra, nie kupiłem nie chcę umoczyć :soczek:

Remiss - tu są stosunkowo niedrogie programiki w tym do słania rss-ów: https://incansoft.com/Catalog.php . Kiedyś je testowałem. Szału nie ma, ale solidne i przyzwoite. No i to jednorazowa opłata z update do końca dni kogokolwiek. A jak teraz wszedłem na ich stronę, to zauważyłem, że poszerzyli ofertę np. o ForumBot - czyli robienie pfili na forach, a program za niecałe $30.

ArTh00r - dzisiaj to jakieś już mi się nie chce myśleć. Trochę trzeba odsapnąć. Odezwę się na PW.

Trochę mnie ten tekst o zawodności rożśmieszył, bo w przytłaczającej większości ich programy są bardzo proste i nie robią żadnych wyszukanych zadań. Dodawanie do rss-ów czy social bookmarking działa bez problemów.

Zresztą co recenzować w tych programach. Natomiast, gdy je połączyć w jedno, zintegrować, to wtedy pewnie byłoby o czym mówić. :D

A miał coś innego robić? :) A rssholder.com ma jedną wadę czy też zaletę, w zależności od sytuacji, która ją odróżnia od tej którą podał Zgred - nie trzeba wgrywać wygenerowane xml-a na swój serwer, to jest już na rssholder.com.

no właśnie z tym wgrywaniem do siebie to nieteges

znalazłem w czeluściach swoich zakładek takie cóś - tym razem trochę drożej RSS Submit, chyba też się nada

W sumie wszystko o czym mówimy już miałem na dysku zbierane podczas przeglądania netu, tylko organizacja tego wśród setek zakładek trochę poległa :)

Przy dużych ilościach stron do zindeksowania można się wspomagać "sztucznie" wygenerowanymi kanałami RSS których pliki zamieszcza się na serwerach a następnie pinguje. Takie kanały można wygenerować np modułem programu Ping SEO Master 3.6 - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=813412. Oczywiście nie gwarantuje to zindeksowania wszystkich adresów, bo google jest obecnie coraz bardziej wybredne, ale można się posiłkować. IMHO nie ma 100 % skutecznej metody indeksacji zwłaszcza stron które nie mają żadnej wartości takich jak strony profili z spanoramowanych for po wiadomo czym.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uważam, że trzymać można na dowolnych kontach hostingowych w tym darmowych które nie modyfikują pliku przed wysłaniem np za pomocą wstawianych reklam. Ważne by dany kanał był dostępny online.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności