Skocz do zawartości

Czy warto kupować blasty od nieznanych ludzi

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum jak i allegro jest wiele ofert ludzi, którzy mają Xrummera i chcą przeprowadzić blasty za okresloną kwotę.

Chciałbym się zapytać osób, które same nie mają tego narzędzia (duży koszt) ale zlecają pojedyncze blasty ludziom z zewnątrz.

1) Od kogo najlepiej brać blasy jeśli nie ma się znajomych z tym narzędziem?

2) Jak odróżnić dobrego blasta od marnej jakości?

3) Dlaczego w ostatnim czasie powstało tak dużo ofert blastów ? (czy powodem tego może być np. chęć zwrotu części poniesionych kosztów?)

4) Mam mocną domenę PR2 od roku w sieci ale mam też 301 do tej domeny. Czy blasta dać na 301 czy główną domenę?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Cenzure mogę polecić z forum, z własnego doświadczenia. Oferta Mar_Dala też wygląda fajnie.

dlaczego?

Czyli stosują jakie listy? publiczne? własne? jakie?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Mogę w 100% polecić ofertę @ Mar_Dala :good:

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

ostatnio dostałem taką ofertę

Get your website submitted to over 500,000 Search Engines, Directories & Specialty Sites 3 times for just $44.95

Rev up your website in 2011 by having EnterURL submit your website to over 500,000 Search Engines, Directories and Specialty Sites. Their skilled search engine technicians with over 10 years of experience will help increase your search engine ranking and help you increase the number of visitors to your website and increase your revenues and profits.

3 Monthly Submissions

to over 500,000 sites

Get a killer ranking at a killer price - $44.95

$59.95 Now just $44.95

12 Monthly Submissions to over 500,000 sites

Maximum Exposure - 12 monthly Blast Submissions.

$129.95 Now $99.95

1) Popytaj ludzi. Pełno jest ostatnio ofert od osób, które nie wiedzą co robią. W ogłoszeniu można sobie napisać wszystko, w większości są to bzdury.

2) Po wzrostach pozycji oraz po doświadczeniu operatora. 95% blasterów z allegro i PiO to amatorzy, którzy mają Xrumera kilka tygodni-miesięcy.

3) Ludzie myślą, że mogą łatwo zarobić. Prawdą jest, że źle wykonany blast więcej szkodzi niż pomaga.

4) Możesz dać blasta jednocześnie na 301 jak i na docelową domenę na raz - da to najlepszy efekt.

Update, który miał miejsce kilka dni temu sprawił, że blasty na same profile są znacznie słabsze. Informacja jest potwierdzona w 100% - przeanalizowaliśmy pozycje setek stron i te, które miały najwięcej linków z profili, najbardziej pospadały. Potwierdzają to także nasi klienci, którzy korzystali z ofert różnych osób.

Ciemna strona mocy!

Hmyyyy może pytanie należy postawić inaczej - czy w ogóle jeszcze warto kupować blasty :unsure:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1) Osoby z tego forum.

2) Poczytaj opinie o blastach danej osoby.

3) Popyt = większa podaż

Osobiście najczęściej zamawiam blasty u użytkownika yukiman. Efekty zawsze są bardzo zbliżone, wzrosty pozycji w ciągu kilku dni. Należy jednak pamiętać, żeby zachować równowagę - linkowanie na kilka fraz + podstrony + inne źródła linków.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Ja kilka dni temu kupiłem blasta za $20 na www.blackhatworld.com

Mam zagwarantowane 10.000 profili i 1/3 raportu lub 100% raport za $50. Czekam ciągle na raport, strona (PR5, ponad 100 linków zwraca operator link w google) poleciała w dół więc blast zaczyna działać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności