Skocz do zawartości

Blog o czarnym SEO

vladko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W sumie nic specjalnego tam nie masz :)

Btw. mówisz o liście leków, a jak wpisywałem "buy apap" "buy flavamed" to nie znalazłem for :((

chodzi o liste lekow które poplarne w stanach. priligy-online.host-sc.com moja stara apteka, tu znajdziesz nazwy lekow.

Tak na marginesie "Młody o BlackSEO" - 16 lat już skończyłeś ?

Za pare miesiecy koncze 18 lat. Czy to zle ze ktos mlody interesuje sie tym? :D

Gdyby tam było chociaż co czytać...Ale powodzenia! Tutaj wszyscy Ci jadą po ambicji na początku ;)

Liczą się chęci, każdy od czegoś zaczynał i nie wiemy łatwo miał na początki czy nie. Więc ja też musze od czegoś zacząć. Krytykę przyjmuję normalnie, nawet taką z humorkiem. Jeżeli ten wątek zostanie usunięty, to po osiągnięciu 30 postów na blogu założe nowy. Zobaczymy jak to się potoczy.

Ale to SOE w sygnaturce to mógłbyś poprawić :D

Gdyby tam było chociaż co czytać...Ale powodzenia! Tutaj wszyscy Ci jadą po ambicji na początku :D

Liczą się chęci, każdy od czegoś zaczynał i nie wiemy łatwo miał na początki czy nie. Więc ja też musze od czegoś zacząć. Krytykę przyjmuję normalnie, nawet taką z humorkiem. Jeżeli ten wątek zostanie usunięty, to po osiągnięciu 30 postów na blogu założe nowy. Zobaczymy jak to się potoczy.

Tak z ciekawości:

SOE- Special Operations Executive, Kierownictwo Operacji Specjalnych - brytyjska tajna agencja rządowa, której zadaniem było m.in. prowadzenie dywersji, koordynacja działań politycznych i propagandowych, wspomaganie ruchu oporu w okupowanych państwach Europy.

Tak na marginesie:

SEO (Search Engine Optimization) – optymalizacja strony pod kątem wyszukiwarek, polegająca na poprawie kodu źródłowego, aby był zgodny ze standardami, poprawie funkcjonalności strony, np. systemu nawigacji, oraz poprawie treści (SEO copywriting). Wszystkie te działania mają na celu jak najlepsze przystosowania strony www do wymogów wyszukiwarek. W Polsce pojęcie SEO jest równoznaczne ze słowem pozycjonowanie.

18- tka za parę miesięcy czyli za ile 30 - 40?

Poza tym jak się robi takiego bloga to wypada kupić domene + dobry host + linkować i pisać regularnie po 3-4 arty na tydzień ,a jak już uzyska się spory PR i odpowiednią ilość contentu to chwalić się na forum. Ja sam prowadzę od roku bloga o seo i jak na razie się nim nie chwalę.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności