Skocz do zawartości

Blog o czarnym SEO

vladko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Najpierw napisałbyś jakies posty chociaż z 10 i dopiero wrzucił tutaj stronkę

do konca tego tygodnia bedzie 10-15 postów. Nie chodzi mi tylko o zdobywanie pozycji w wyszukiwarce, podzielilem się tym postem poniewaz potrzebuje opinii pozycjonerów no i troche zdrowej (nie zlośliwej) krytyki.

p.s. pojawil sie 3 post

@kaiba - ja mam wszystko poukładane i zorganizowane tak że piszę 3 arty na tydzień. Wszystko to kwestia odpowiedniej organizacji i sumienności w wykonywanych czynnościach.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

W zasadzie błędem chłopaka było to że wrzucił niedorobiony blog. Ale z drugiej strony tak na nim wszyscy siedli że staje się to niesmaczne. Czytam tutaj większe głupoty i oglądam bardziej żenujące strony prezentowane do oceny z których nikt nie robi takiego halo.

Myślę że warto temat zakończyć a autor weźmie sobie do serca kilka konstruktywnych uwag które padło - bo reasumując czeka Cię kolego jeszcze sporo roboty.

Ja zanim wrzuciłem tutaj swojego pierwszego wordpressa - postawiłem ich na próbę kilka. Eksperymentowałem z szablonami tak aby mimo treści blog sie ładnie oglądał. Staranie dobierałem zdjęcia.

Natomiast blogów zapleczowych również nie prezentuję bo są - według mnie za ubogie w treści i grafikę - jeszcze żeby tak szanowne grono jak użytkownicy PIO mogło je oglądać :D

i koledze również na razie polecam taką drogę "kariery" ;)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zwykle się nie wypowiadam, ale ręce opadają, gdy się Was czyta.

Z czego niby się nabijacie? Że gość reklamuje farmaceutyki? Czy że robi doory? Ok, może finansowo powalających wyników nie ma, ale akurat nie wiem, z czego tu się śmiać. Widzę, że zebrały się same byznesmeny, robiący byznesy w internecie i pozycjonujący swoją stronę ze śmiesznymi filmikami.

Nie zdajesie sobie sprawy ile pieniędzy jest w doorach i ile jakie wyniki w postaci uniq można na tym kręcić. Wklejałem tu kiedyś screena, kiedy znowu jakiś prześmiewca twierdził, że nie można (od 0 do 18k uniq dziennie na jednej domenie w 3 dni), a jestem zapewne daleko poza światową czołówką w tej branży.

Chłopak chce, chłopakowi zaczyna coś z tego wychodzić, więc dajcie mu spokój, bo Wam nikt byznesów nie wyśmiewa.

Ludzie, za dużo się spinacie na to forum.

Dawniej szło jakoś luźno pogadać, pośmiać się z pracy innych i przy okazji dostać po du**e za swoje wypowiedzi ;D

Teraz jest wśród nas spory odsetek ważniaków, którzy muszą być profesjonalistami i humoru za grosz nie widzą. Chłopak pokazał blog, pośmialiśmy się trochę (ale z sensem) i wysunął z tego jakieś wnioski. Sorry MaxPan, ale nie widzę w tym żadnej kompromitacji.

No, chyba, że Ty od razu byłeś big fachowiec z wielka miasto a na PiO zarejestrowałeś się od razu tylko po to, by kreować swój wizerunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności