Skocz do zawartości

Blog o czarnym SEO

vladko

Rekomendowane odpowiedzi

Życie zmieni Ci podejście ;-)

Inaczej: testy zmienią Ci podejście. Ogólnie - tak długo to się raczej nie czeka z doorami ;-) To bardziej przypomina pozycjonowanie ;-) Ale jeśli Ci tak będzie wchodzić i tak będzie Ci się opłacać - wal, robi się to co się opłaca - nie ma zasad żadnych ani "wytycznych" ;)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sam blog troche porazkowy - darmowa domena i to jeszcze blogspot (jeszcze Ci bloga usuna za takie tresci, bo to przeciez Google - mogles chociaz inny serwis wybrac). Piszesz jak zarabiac $, a nie stac Cie na domne i w postach piszesz, ze cos tam zarobiles, ale Ci sie nie chcialo itp., czyli mamy wrazenie, ze cos tam poczytales, ale jednak zarabiac nie umiesz ;) Profesjonalnie to nie wyglada.

Sama jakos tekstow pod wzgledem jezykowym tez sredniawo. Za duzo tez lania wody, a za malo konkretow. Jak robisz blog BHS to nie musisz pisac o jakis pdostawach tylko od razu do meritum :)

W Polsce zajmuja sie tym osoby tylko tak jak Ci juz pisali nikt sie zbytnio nie wychyla i chwali. Szczegolnie na tym forum. Poza tym dzialajac na rynek polski za duzo nie zarobisz, bo brakuje tutaj odpowiednich programow i chetnych do kupowania takich rzeczy.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Fajnie, że chłopak coś robi - nie opier...la się, albo nie chleje całymi dniami, tylko stara się coś osiągnąć.

Ja zaczynałem mając niecałe 16 lat. Teraz po 5 latach dalej zajmuję się czarnym seo, z tym, że mam jeszcze pralnię chemiczną, sklep z ciuchami i importuję szmatki. Gdybym zaczął w wieku "poprawnym" - to teraz bym gó**o miał, jak przypuszczam ;-)

właśnie obraziłeś @miona jego wątek bardzo żywy ;)

właśnie obraziłeś @miona jego wątek bardzo żywy :)
W jakim miejscu obraził miona.... widać nie do końca Rozumiesz o co w tamtym temacie chodziło.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

O, w końcu jakiś ciekawy temat :D

Blog niestety ubogi, ale ciężko pisać coś odkrywczego publicznie. Przykład - jeden Pan, który opisał pięknie linkowanie z mikroblogów. Zaczęło się masowe spamowanie, domenki przestały wchodzić i obecnie identica do niczego się nie nadaje praktycznie. Swojego czasu trafiłem na ciekawego bloga RU z opisem reklamy tabsów na parasiteach. Ludzie sobie coś tam zarabiali, bloger miał hajsik z refów. Jeśli siedzisz w tym biznesie, przyjmij podobną konwencję, np. zrób jakieś members area, czy coś - ale jeśli faktycznie coś tam działasz w branży i potrafisz :D

pozdr.

Serwery pod Xrumera z Rosji, 100% BP :)

Młody zmień język bloga byłbym wdzięczny.

Co do wpisu jak zarabiać na lekach, to gdzie należy się zarejestrować, jaki sklep polecać? Jak możesz napisz na PW : )

Ps. Gdybyś troszkę zadbał o bloga (więcej wpisów, jakaś ładna skórka i po PL albo chociaż ANG) to zaglądałbym często, pozdrawiam

vladko chcesz iść do nieba za dobry uczynek (dzielenie się wiedzą)? ;)

tak jak pisze reszta falstart na całego... jeśli robisz w black seo to chyba byś mógł poświęcić z 12zł na domenę i z 20 czy 30 na jakikolwiek hosting...

kolejna sprawa, siedzisz w black seo - super!, i chcesz się dzielić wiedzą, jeszcze większe super!... ale szkodzisz sam sobie :piwo:

z grubsza mozgu już Ci napisał dlaczego to błąd, ja Ci mogę podrzucić jeszcze jeden przykład ;)

dzieci seo z allegro :D pozycjonują za 20zł, czy nawet 10zł... a Ty zakładając, że masz jakąś tam wiedzę chcesz się nią dzielić i ułatwiać im jeszcze sprawę zdobywania "grubych linków"... dziel się dalej, jeszcze lepszymi informacjami.... i dopowiedz sobie jaki będzie ciąg dalszy ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Sztandarowym, znanym chyba Wam dobrze przykładem "błędu" były wyszukiwarki. Swego czasu traktowało się to na spokojnie, po 2-3 miesiącach po postawieniu domeny kosiła nawet po 40-50tyś uniq dziennie, trzymały się dość długo, ale jakiś idiota postanowił się pochwalić i wystawił XEND.PL czy coś takiego na allegro, zrobiła się burza, dziesiątki domorosłych spamerów zaczęło stawiać wyszukiwarki no i w końcu google się wqrwiło. To był też koniec stawiania wyszukiwarek.

Wcześniej na PL stawiało to kilka osób (no, może parę :D ), wszyscy byli zadowoleni, relatywnie fajna kasa bez żadnego wysiłku, długo w serpach siedziało przed banem.

Najczęśćiej podzielenie sie pomysłem oznacza jego koniec, niestety ;)

mozgu ma rację szukajki wchodziły kiedyś pięknie, dlatego vladko według mnie sam dojdziesz do tego, że dzielenie się wiedzą w szerszym gronie nie wychodzi na dobre. Dużo lepszym sposobem jest wymienianie się info w małej grupie co przyśpiesza rozwalanie googla.

;)

A czym jest blog na blogspot? Właśnie dzieleniem się wiedzą w małym gronie. Ludzie przestańcie, robi coś dla innych. Nie wiem czy ta "wiedza" jest przydatna bo mało info na radzie.

Więcej wpisów i będzie można ocenić. Póki co kilka informacji mnie osobiście się przydało, także dzięki. Dobry blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności