Skocz do zawartości

Wyrzucenie z indexu stron z www

fluore

Rekomendowane odpowiedzi

Zdobywać linki różnicując anchor-text ;)

Zajrzyj do 12 postu tam Tobie wszystko opisałem.

Odnośnie pozyskiwania linków proponuje zapoznać się z tym jakże ciekawym artykułem :D

Ewentualnie jeszcze pomocne może okazać się to zagadnienie :D

Zauważyłem, że google wyrzuciło z indexu wszystkie podstrony z www. Dalej jednak interesuje mnie czemu gdy strona z www została wyrzucona z indexu to pojawiła się wcześniej niepozycjonowana strona bez www?

[Edycja]

czy może to oznaczać ban dla strony z www?

Pewnie nie powinienem tego robić ale żeby temat wylądował troszkę wyżej ponawiam moje pytanie..

Zauważyłem, że google wyrzuciło z indexu wszystkie podstrony z www. Dalej jednak interesuje mnie czemu gdy strona z www została wyrzucona z indexu to pojawiła się wcześniej niepozycjonowana strona bez www?

[Edycja]

czy może to oznaczać ban dla strony z www?

Kiedy domena jest młoda to takie skoki i wyskoki są rzeczą całkowicie normalną i naturalną :)

Trudno cokolwiek stwierdzić, nie widząc nawet kodu strony.

Zrób przekierowanie, przeanalizuj kod, linkuj - ale mądrze, a sytuacja z czasem się unormuje.

Jeżeli nadal nie daje Ci to spokoju, to poproś o analizę na forum.

Myślę że Twój problem rozwiązałoby zdobycie kilku ,,mocnych linków''.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności