Skocz do zawartości

Strona pytanie

Tomek_XX

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zainwestować około 10000 w stronę internetową przynoszącą zyski około 500 zł miesięcznie

na allegro natknęłem się na https://allegro.pl/wlocek-pl-wloclawski-por...1458499268.html którego autor zapewnia nawet do 2000 zł przy wkładzie promocyjnym i reklamie np firm

i teraz mam pytanie do was czy warto kupić tą stronę pod kątem widoczności jej w internecie - czyli PR zaindexowane strony itp itp . Chodzi mi również o fakt że strona powiązana jest i to bardzo radiohit.net.pl i niektóre linki prowadzą do niej. Czy te zaindexowane strony i pr nie są przypadkiem skutkiem podmiany domny a sam portal w sobie nie jest nic warty?

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Mowi ze nie ma pracy teraz przy biurku i nie ma czasu zajmować się serwisem i pozyskiwać klientów

na włocławek jest w top 10 jakby podciągnąć stronę wyżej to mogło by coś z niej być no ale jakie Wasze zdanie na ten temat

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Niech przedstawi Ci raporty z generowanego ruchu od czasu postawienia serwisu.

Niech przedstawi Ci zestawienia wypłat czy też sald na rachunku reklam.

Niech udokumentuje każdą kwestie, która przekłada się na wartość tego serwisu, a wtedy sam zdecyduj czy warto wykładać taką gotówkę.

Pytanie podstawowe czy będziesz w stanie zapewnić content tej stronie ? Czy będziesz wiedział o czym pisać i w jakim kierunku iść ? Otrzymasz gotowy serwis, jednak bez dalszych perspektyw może umrzeć śmiercią naturalną.

Pytanie podstawowe czy będziesz w stanie zapewnić content tej stronie ? Czy będziesz wiedział o czym pisać i w jakim kierunku iść ? Otrzymasz gotowy serwis, jednak bez dalszych perspektyw może umrzeć śmiercią naturalną.

To samo chciałem powiedzieć. Z tego co widzę to jest tam masa aktualnych informacji i trzeba będzie dbać o serwis cały czas. Nie jest to automat samo zarabiający :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności