Skocz do zawartości

Roboty Google'a wolą pl czy eng?

Evep

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Do wyboru mam do ustawienia wersję polską lub angielską strony jako domyślną - chodzi o domyślne wczytywanie językowe - i pytanie do Was, na jaką wersję językową wchodzą roboty Googla'a? Wie ktoś coś więcej w tym temacie? Czy jak ustawię po polsku to gorzej lub wolniej strona będzie się indeksować?

Z góry dzięki za odpowiedzi : )

Wydaje mi się że nie ma to różnicy jaka wersja... jakby była lepsza angielska to można to nazwać taką dyskryminacją :)

A na jaką wersję językową wchodzą to chyba na tą co jest witryna napisana... treść.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Wydaje mi się że nie ma to różnicy jaka wersja... jakby była lepsza angielska to można to nazwać taką dyskryminacją :(

A na jaką wersję językową wchodzą to chyba na tą co jest witryna napisana... treść.

; ) no może i dyskryminacja, ale czy roboty są językowo zorientowane, tego nie wiem :) no treść jest i w wersji pl i w ersji eng, czy sobie którąś wybierają, tego właśnie nie wiem. Bo jak jest wersja tylko pl, to idą tylko tam, ale może na wersje eng wchodzi ich więcej i lepiej indeksują? Żebym to ja wiedziała :)

ale gorzej jest z zagranicznymi katalogami, gdzie stawiając polskie znaki, masz w zamian krzaczki:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Firmy na jednej stronie-katalog firm

katalog firm

Okucia meblowe wirtualne targi meblowe pierwsze w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności