Skocz do zawartości

TVN wywalony za kłamstwa

doler

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że nie. Tak jak pisałem, każda telewizja / portal / gazeta ma swoje za uszami i o obiektywizmie nie ma mowy. Z TVN-u robi się taki polski FOX News. Wyraźnie trzymają sztamę z jedną opcją polityczną a widzom wmawiają, że są obiektywni. I nawet w programach apolitycznych, które mają dotyczyć zwykłych ludzi i problemy lokalnych społeczności dziennikarze odwalają taką szmirę, że oglądać się tego nie da. Nie ma w tym cienia rzetelności. Byle była sensacja, byle się działo.

TVN24: Cała prawda, całą dobę

FOX NEWS: Fair and balanced

Ta, jasne...

Choć oczywiście są tez pozytywy wśród tych znienawidzonych mediów, bo gdyby nie artykuł w GW, dziś wciąż mielibyśmy Samoobronę w sejmie.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Ogólnie media starają się manipulować ludźmi na świecie, więc najlepszym wyjściem z tego wszystkiego jest nie oglądanie telewizji i poświęcanie czasu choćby na czytanie książki. A do tego taka prawda, że media ogłupiają człowieka i wpadamy w tzw. iluzje

Pozdrawiam!;)

Prawdziwy cyrk jest jak mówią o Iranie i cytują jego prezydenta o ile cytatem można nazwać wymyślanie rzeczy, który nigdy nie powiedział

Ale co tam się ekscytować tym, że jakiś wywiad założył telewizję, skoro innym udaje się wprowadzić na stanowisko prezydenta USA swojego człowieka :unsure:

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

radzę się zapoznać z wypowiedzią Macierewicza...

Macierewicza? - Tym mnie rozbawiłeś :unsure: Faktycznie, Antoni "Crazy" Macierewicz to prawdziwy 'autorytet'... Ale ok, twój idol, twoja prawda.

Jeżeli nawiązujemy do sprawy sądowej między Macierewiczem a koncernem ITI to chyba normalne, że osobą postępowania jest Macierewicz a nie kto inny. Co do Macierewicza to możemy podyskutowac, bo nigdy ze strony jego przeciwników nie słyszałem nic oprócz konstruktywnych wypowiedzi typu, że jest głupi.

Takie rozmowy podjęto z Wejchertem i Walterem, którzy są przedstawicielami koncernu ITI.

Wejchert już nie żyje.

Wiem, że nie żyje, ale co ma jedno z drugim? Jak umarł to znaczy, że nie istniał i wszystko co zrobił to tego nie ma? bo nie kminie ani w jedną ani w drugą.

Co do zakończenia postu informacją, że chce Ci się rzygać, to proponuję iść to załatwić do łazienki, nie ma potrzeby nas o tym informować.

Dr. Goebbels byłby dumny z TVN'u. Tyle na temat obiektywności ITI.

co do Goebbelsa (w skrócie dzięki niemu Hitler doszedł do władzy), mecenas reprezentujący jego rodzinę po porównaniu jego działan do dzienikarzy III RP i to dosłownie niedawno, zażyczył przeprosin za obraźliwy tekst mówiąc, że nie podoba mu się porównanie Goebbelsa do postkomunistycznych propagandystów głoszących kłamstwa dla pieniędzy. Ten to dopiero ma zdanie o naszych dziennikarzach;] A w tekście wymienieni byli Monika Olejnik, Tomasz Lis oraz Kamila Durczok.;]

Wiem, że nie żyje, ale co ma jedno z drugim? Jak umarł to znaczy, że nie istniał i wszystko co zrobił to tego nie ma?

Napisałeś, że obaj (w tym Wejchert) "są" przedstawicielami ITI.

Szkoda, że pominąłeś fragment mojej wypowiedzi, w którym opisuje jak rzetelny jest artykuł w portaliku, do którego linkujesz w podpisie.

No ale tego się w sumie spodziewałem :D

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności