Skocz do zawartości

Hosting zdjęć

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje wgrać kilka zdjęć na swoje zaplecze, lecz nie wiem jaki darmowy hosting, umożliwi mi długotrwałe przetrzymywanie zdjęć ?

Jak wgrałem zdjęcia na tinypic, to zniknęły mi po 1-2 tygodniach.

Ktoś ma jakieś ciekawe pomysły ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• 2 tygodnie później...

Pozycjonując napewno masz jakąś domenę swoją lub kogoś komu prowadzisz dłużej stronę. Wgraj jakiś skrypt do hostingu zdjęć i masz swój własny. Przesyłanie zdjęć przez użytkowników wyłącz i po kłopocie.

Ja tak zrobiłem już kilka lat temu i nie mam kłopotu. Dobrze, że nie mam żadnych limitów to mogę fotki "walić" w oryginale.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

B.dobry jest https://photobucket.com/ przy czym jakiś czas temu gdy korzystałem z tego hostingu dośc intensywnie, to były ograniczenia transferu na konto (jednak niezbyt uciążliwe w przypadku większości zastosowań).

Podobał mi się panel zarządzania zdjęciami, wszystko intuicyjnie rozłożone, sporo opcji. Poza tym hosting b.stabilny, nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, żeby jakieś wrzucone zdjęcie było niedostępne, czego np. o takim imageshack powiedzieć już nie można.

Jeśli szukasz tanich gier komputerowych i konsolowych bądź sprzętu to ten sklep z grami będzie strzałem w dziesiątkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności