Skocz do zawartości

Programy partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy możliwe dowiedzieć się jakie są w Polsce ciekawe i rentowne programy partnerskie, gdzie trzeba wysłać sms?:D

Byłabym wdzięczna za ich listy i linki ;)

Pozdrawiam!

Najlepiej by było, gdybyśmy znali tematykę - konkursy, download ... ? :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zareklamuje własny PP - www.Skrypty.pro, warunki są takie:

Kategoria Skrypty - 60% prowizji od pierwszego zakupu, 25% wiecznej prowizji

Kategoria Usługi i Dodatki, Premium - 36% od pierwszego zakupu, 15% wiecznej prowizji

Wypłacanie w bonach do sklepu od 20 pln (+10% bonusu), wypłacanie w gotówce od 200 pln.

Ciasteczka z nieograniczoną ważnością.

Aby się zapisać należy zarejestrować się jako klient i w panelu klienta wejść w program partnerski i zaakceptować regulamin.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jezu, czy nie można prowadzić normalnej dyskusji, żeby ktoś nie wyleciał z reklamą własnego serwisu/PP ? Załóż sobie swój temat, a tutaj zostaw nam pole do dyskusji, OK?

Moim zdaniem w Polsce nie znajdziesz rentownych PP. Lepiej popatrz w angielskojęzyczną część Sieci - tam jest tego mnóstwo.

Pytanie było o rentowne programy partnerskie, a jeżeli w jego opinii, jego taki jest, to jak najbardziej miał prawo napisać :aniolek: W sumie, ja uważam, że 25% prowizji od sprzedaży, to całkiem dobry wynik. Jak na Polskę :)

W sumie, ja uważam, że 25% prowizji od sprzedaży, to całkiem dobry wynik.

Czasem 5% prowizji to dużo, a innym razem 50% będzie za mało. Zależy co i komu sprzedajemy. Odnośnie tego, co tutaj jest na sprzedaż - nie korzystałem z żadnego ich produktu, ale mam wątpliwości odnośnie tego, jaką jakość one przedstawiają. Dokładnie chodzi mi o to: https://www.skrypty.pro/kategorie/32-copywr...tka-oferta.html - papka marketingowa "drugiej świeżości", wymieszana z masą błędów i przyprawiona kiepskim formatowaniem całego tekstu. Ogólnie fatalne wrażenie i ciężko się to czyta.

Pytanie było o rentowne programy partnerskie

Jeśli rzeczywiście było pytanie o rentowne programy partnerskie to powinny wypowiedzieć się osoby, które promują/promowały skrypty.pro. W momencie, gdy program poleca twórca, nie można spodziewać się rzetelnej i obiektywnej opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności