Skocz do zawartości

Fraza pozycjonowana tylko katalogami

magdalenka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Droga Magdaleno, fraza ,,bielizna damska'' zawiera ok. 3,230,000 wyników - co jest jednoznaczne z tym że samymi katalogami TOP 10 nie osiągniesz.

Jednakże ilość wyników nie świadczy o trudności danej frazy, i nie jest jej wyznacznikiem!!! :P

Ale mimo wszystko ta wypowiedź miała na celu poinformowanie Cię że jest to fraza trudna :)

Jeżeli natomiast zależy Ci na dużo niższych pozycjach (bo przecież nikt tu o TOP10 nie mówił) to jest to możliwe ;)

Pozdrawiam ^_^

Witaj, top10 raczej nie osiągniesz, ale dodając stronę do katalogów, naprawdę możesz wiele zdziałać ;) od tego zacznij pozycjonowanie ;)

A jakie orientacyjnie pozycje można osiągnąć katalogami zakładająć że strona jest z optymalizowana i inne czynniki są ok.

Czy zrobienie zaplecza 2 domeny jedno ip ma sens. Oczywiście że chodzi mi tylko o top 10

Droga Magdaleno, fraza ,,bielizna damska'' zawiera ok. 3,230,000 wyników - co jest jednoznaczne z tym że samymi katalogami TOP 10 nie osiągniesz.

Akurat ilość wyników nijak ma się do konkurencyjności.

Teraz pozycjonuję jedną niszową frazę na rynku amerykańskim: Obecnie jestem top13. Strona tylko została zoptymalizowana pod kątem SEO. Około 13,800,000 wyników (0,19 s)

Bardziej miarodajnym sposobem na analizę konkurencyjności jest wpisanie w google:

allintile:"bielizna damska" oraz allinurl:"bieliza damska"

Na mojej stronie:

allintitle: Około 1,050 wyników (0,14 s)

Bielizna damska:

allintitle: - Około 910,000 wyników (0,14 s)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Witaj, top10 raczej nie osiągniesz, ale dodając stronę do katalogów, naprawdę możesz wiele zdziałać ;) od tego zacznij pozycjonowanie ;)

A jakie orientacyjnie pozycje można osiągnąć katalogami zakładająć że strona jest z optymalizowana i inne czynniki są ok.

Czy zrobienie zaplecza 2 domeny jedno ip ma sens. Oczywiście że chodzi mi tylko o top 10

Zrobienie zaplecza to jedno, ale podlinkowanie go to drugie, czasem jedno mocne zaplecze zdziała więcej niż 20 marnych, postaraj się, aby twoje zaplecze było dla ludzi, a nie tylko dla Google i takie zaplecze będzie mieć wartość ;)

Akurat ilość wyników nijak ma się do konkurencyjności
No tak wiem, chciałem tylko uwzględnić to, że jest to fraza trudna ;)

Proszę, starczy by pytanie zadała Pani a jakie poruszenie jest ;)

Z zadawanych przez Ciebie pytań wynika, że czytałaś dość dużo nt. SEO.

Moim zdaniem nie masz szans na TOP 10 poprzez katalogowanie- bo takie jest Twoje pytania, prawda?

TOP10 przejrzałem trochę, linkowane jest mocno myślę tez z zaplecz. A widać przecież tylko część linków.

Jeśli będziesz zdeterminowana osiągniesz wszystko. Mało jednak takich osób, większość to "słomiane zapały". Dziś loguje się na forum jutro, opanowane roboty do pozycjonowania a pojutrze TOP1 ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

No tak wiem, chciałem tylko uwzględnić to, że jest to fraza trudna ;)

ktoś Ci próbuje wytłumaczyć, że ilość wyników nie jest wyznacznikiem trudności frazy a Ty swoje dalej...

fraza "ktory" 78,400,000 wyników (0,06 s)

znaczy, że jest trudniejsza od wspomnianej bielizny?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

wojtekk pozwolę sobie zareagować- co tak ostro?

Maciek zrozumiał, wyjaśnił a Ty dalej walisz. Aż musiałem wznieść się na poziom adwokata by Maćka bronić ;)

Arkaszka, jaki spamik?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności