Skocz do zawartości

Fraza pozycjonowana tylko katalogami

magdalenka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moja stronka ma jakieś 2 lata i już różnie stała na różne frazy.

Czy obecną 170 pozycję na jedną z fraz (przy czym w wynikach wyszukiwania jest ponad 35 000 000 ) mogę uznać za jakiś sukces?

I jak teraz katalogować ? Ostrożnie-po kilka wpisów dziennie,czy mogę walić do bólu ?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Moja stronka ma jakieś 2 lata i już różnie stała na różne frazy.

Czy obecną 170 pozycję na jedną z fraz (przy czym w wynikach wyszukiwania jest ponad 35 000 000 ) mogę uznać za jakiś sukces?

I jak teraz katalogować ? Ostrożnie-po kilka wpisów dziennie,czy mogę walić do bólu ?

Pozdrawiam

Spokojnie walić katalogi ile się da, czas indeksacji katalogów jest różna, a starej domenie nie zaszkodzi kilkadziesiąt linków.

170 pozycję dostaje się za to strona istnieje.

A 6-ta pozycja(z ponad 7 000 000 wyników) i 11-ta pozycja(niestety już tylko ze 100 000 wyników) to też żaden sukces? Tylko nie wiem,czy ktoś wpadnie na kombinację trzech słów,które mam na myśli :)

Pożyjemy,zobaczymy,wczoraj porobiłem porządki na stronie i już dzisiaj widać efekty,bo niektóre frazy skoczyły w górę o kilkaset pozycji,no chyba,że zbiegło się to z guglową aktualizacją ;)

Mam jeszcze jedno pytanie

Czy pingować ping-o-matic-em ,jeśli na stronie zmieniają się tylko 2-3 razy dziennie wiadomości?

RSS-ów nie mam odpalonych,bo nie wiem,jak to zrobić w Mambo (za stary już chyba jestem i główka nie pracuje hehe ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności