Skocz do zawartości

Zaplecze z jakim site stawiacie?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Ps. z reguły stawiałem zaplecza na site (śmieciowe skrypty generujące treść itp..) (dla punktów z swl), obecnie przestałem to robić

I dużo z tego punków było?

Ja zapleczówek nie będe raczej podpinałe pod SWL szkoda mocy linków - czy mam rację? Na SWL to lepiej robić osobne stronki i ewentualnie na nich dodać po 1-2 linków do swoich stron jak w statlinku.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Tak sobie. Gdybym podpinał do seomatika to może i by było dużo punktów, ogólnie stare czasy przestałem bawić się z zapleczami przez jakiś czas, teraz potrzebuje znowu :D Jeżeli zależy mi na szybkim zdobywaniu punktów w swl, to jakie zaplecze najlepiej stawiać? Ile podstron? Treść unikalna?

I jaki swl do tych celów polecacie? Najlepiej statyczny. (tylko nie linkme jakoś nie mogę się do niego przekonać).

Hmm... Statlink jest fajny, ma swoje wymagania ale też moc, tylko że tam szybko punktów nie dostaniesz, bo przydzielanie punktów trwa - jak patrzę na tempo u mnie, to wykorzystanie 100% miejsc potrwa chyba z rok. Stronki 15-30 site. W linkme, przydzielanie jest szybsze, ale jak widze, że linki do moich stron przydzielane są na stronach w ogóle nie powiązanych tematycznie, to nie jestem zadowolony. Innymi systemami się nie bawiłem za bardzo, seomatik mi się nie podoba - dużo punktów i słaba moc, wolę iśc na jakość niż na ilość.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Dużo punktów to dostałem z livelink za 2 strony z site 20 dostałem 6tys punktów (premia od administratora systemu). Ale w sumie obydwie PR 2 miały

Szukam jakiegoś swl który szybko przydziela punkty. Nie przepadam za linkme- złe wspomnienia. Seomatik- to tylko dla stron z wysokim PR i/lub dużym site. Bo małych stron nie opłaca się podłączać :D

Wg. mnie piszesz "czym zajmuje się firma" podajesz przykładowe realizacje w formie obrazków (mogą to być screeny twoich stron). Liczy się głównie treść chyba :D

Chyba tez sobie zrobię taką stronkę a'la firmową :D Dobry pomysł. Ostatnio wydziałem stronkę z szablonami, krótki opis zdjęcie szablonu, chciałem pobrać a tam na wszystkich linkach do pobrania błąd - to też chyba było jakieś zaplecze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności