Skocz do zawartości

Zablokowane konto

startvision

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie napisałem do nich. W sumie to się rozpisałem po prawie 20 min.. może dlatego nikt tego nie przeczyta.

Jeśli będzie zero informacji wrócę do utrzymywania strony z sponsor linków. a nawet tych w czasie adsense nie miałem..

Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków

Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze

szablony robię sobie samemu. sprawdzałem programami jakie mam wychodzące z www. wszystko mam ok.

co do forum wczoraj zainstalowałem i tylko działy pozakładałem.. i tyle.

Na żadnej stronie nie można było nic komentować.. był dział kontakt i email.

Nie czekać? Do Google nie wrócę już.

Adkonteksty też mają takie regulaminy sparte na tym goglowym ?

Pytacie na PW jakie pluginy do joomli były dane.

https://extensions.joomla.org/extensions/ad...google-ads/5022

dlatego się pytałem wcześniej kto jest zły.. bo wychodzi, że osoby, które klikały..

na stronie z ruchem 60 osób miałem 6-7 kliknięć = ctr 10%

To ty jednak nie wiesz co to jest CTR, a przecież łatwo to skalkulować.

Albo nie rozróżniasz wizyt od wyświetleń.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

I tu dochodzimy do sedna. Google, a program AdSense też, istnieje po to, żeby zarabiać Google'owi pieniądze! Nie po to, żeby wydawcy mogli zarabiać! To nie jest system stworzony po to, by każdy wydawca mógł swoją nawet najbardziej śmieciową stronkę wstawić i jakieś tam grosze zarabiać.

Jeśli wydawca działa uczciwie i ma wysoki CTR, nie generując nieprawidłowych kliknięć, to nie ma się czym martwić. Jeśli zaś powoduje nieprawidłowe kliknięcia, które powodują utratę zaufania reklamodawców do systemu (a mniej reklamodawców = mniej pieniędzy), to z programu wylatuje albo całe konto, albo jedna domena.

Niektóre rodzaje stron, nawet przy uczciwych intencjach wydawców, po prostu się do AdSense nie nadają i tyle.

Rozumiem aby były jakiekolwiek skrypty na stronie nawet w szablonie itp. jakiś popup..

Generowanie nieprawidłowych kliknięć.. No super ;) Powinni podać adres IP itp. Jeśli robi to wydawca czy np osoby trafiające na stonę i od razu klik rozuiem ban bo to by były te jakieś skrypty.. przedział 6-10e dziennie. Już sobie planowałem odłożyć tą kasę i coś kupić za powiedzmy 5 mies..

O! Może za wstrzymanie wypłaty mnie zbanowali ;) 130e miałem i planoałem wyplacić koło 500 aby mieć ten "zastrzyk"

Pozdrawiam.

PS, Lis dobrze, że się wstrzymałem u Cibie bo bym kasę utopił tylko..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności