Skocz do zawartości

Hosting SEO ile wytrzymuje WordPressów

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzmy, że korzystasz z tego hostingu i masz 8 IP albo więcej - to ile WordPressów stabilnie na nim działa przy małych ruchu

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

A gdzie byś polecił mi jurandinho hosting nie VPS czy dedyk, żeby na każdym z IP uciągnął stabilnie 1-3 wordpressów (za 1 wordpressa może to będzie jakiś katalog stron np. seo katalog ale liczmy że to będą wordpressy - małe z site 15/30 max 50)? Mam pewien pomysł na zaplecze ale na wp.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Akurat z seo hostingów neteasy.pl wyróżnia mi się pozytywnie.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Akurat z seo hostingów neteasy.pl wyróżnia mi się pozytywnie.

A jakie masz konto i ile działających wp?

Tak, i wlaśnie dlatego pięć osób w tym temacie napisało, że utrzymuje na naszych serwerach SEO po kilkanaście Wordpressów i nie mają żadnych problemów. Oczywiście pomyślenie, że może po prostu odpowiednio je skonfigurowały (cache, aktualizacje itd) albo, że nie wykorzystują konta na 200% i dlatego wszystko działa im dobrze byłoby niedopuszczalnym nadużyciem.. :rolleyes:.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

Przeglądałem dziś listę IP patrzyłem na różnorodność klasy C i A i wyszło mi, że najwięcej IP do wyboru ma neteasy. Ciekawy może być iswift ale mają już dużo mniej IP więc dla mnie chyba odpadają, jeszcze nie wiem jak seolite? omnihost - odpada - same pady podobno. Może każde konto kupić w innej firmie?

Optymalizować można ale to i tak wychodzi, że na jedno konto nie wejdzie nawet 1 wordpress, niewiele przecież obciążony z mały site.

Iswift jest dziwny. Są konta które działają źle , od dłuższego czasu i są działające dobrze.

Poza tym limity są mało atrakcyjne (konta seo). Gdzie indziej w tej samej cenie jest więcej transferu.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności