Skocz do zawartości

Gdzie i zaile sprzedac domene?

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , dziś przy okazji kupowania domeny, dopadłem wydaje mi się atrakcyjna domene francuski-pocalunek.pl , Mówiac szczerze chce na niej zarobić może nie jakies tysiace ale... No właśnie ile za nią mam wołać? I gdzie sprzedać, mysle o allegro , dobry pomysł?

Sprzedaz domeny odbywa sie za pomoca cesji domeny, musisz wyslac papiery, dowod do firmy i dane nowego wlasciciela. To trwa i jest nie wygodne. Tramsferujac domene do dropped mozesz ja sprzedac na aukcji w dropped a cesja odbedzie sie automatycznie - przepisanie domeny na innego uzytkownika

Cena to wedle Twojego uznania - nie za dużo i nie za mało :jezyk1:

Allegro - może być, czemu nie (tylko uważaj na cwaniaków)

Ze swojej strony polecam AfterMarket :)

Dokładnie :jezyk1:

W przypadku domen zarejestrowanych w serwisie AfterMarket.pl oraz domen sprzedawanych za pomocą kodu AuthInfo domena jest transferowana na konto kupującego w serwisie, i może on bezpośrednio zarządzać nią. Dla domen transferowanych w inny sposób konieczna może być papierowa cesja, aby domena została przekazana kupującemu.

Zobacz sobie :)

Ewentualnie tak jak wcześniej wspomniałem.

Pozdrawiam :jezyk1:

jak w home i w promocji za 0zł, to nie takie hop siup :rotfl:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności