Skocz do zawartości

automatyczne generowanie zaplecza

sgt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

każdy kto ma taki skrypt najczęściej sam pisał taki specyfikacje takiego skryptu i komuś go zlecił..Jeżęli myślisz ze ktoś Ci poda gotowe rozwiązanie jeesteś w błędzie...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

a moglbys podac jakies skrypty do nabijania punktow w swl
a moglbys zacząć sam pracować, szukać, a nie tylko "moglbys " to czy tamto.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dokładnie tak jak pisze dawstaw i Mion , kup, zlec, znajdź .Nikt tobie swoje nie pokaże. Bo każde zaplecza tym mocniejże, czym więcej się rożni od innych.

Niema nic za darmo. Teraz kiedy masz dostęp do programistów z całego świata, określi o co tobie chodzi, dogadaj się o kasę o masz to co chcesz w unikalnym opakowaniu.

a moglbys podac jakies skrypty do nabijania punktow w swl
a moglbys zacząć sam pracować, szukać, a nie tylko "moglbys " to czy tamto.

wez sie zastanow zanim napiszesz kolejny post, twoje posty nic nie wnoszą

piszesz na zasadzie nic niema a jak jest to nic nie powiem

jak ci nie pasuje to wez skasuj swoje konto i tu nie zagladaj

twoich kolejnych postow juz nie bede komentowal bo szkoda mojego czasu

czy ja napisalem gdzies ze chce to miec za darmo

oczekiwalem tylko propozycji istniejacych juz rozwiazan zeby je przeanalizowac i kupic jezeli bedą mi odpowiadaly

sgt Bez osobistych wycieczek, bo moderatory na PIO z takimi nie patyczkują się.

1.Nikt nie szkoli konkurencji ZADARMO

2.Nikt nie poda jak wygląda narzedzie do stawienie JEGO zaplecza

3.Nikt nie poda tobie gotowych rozwiązań.

Dziwna moda panuje ostatnio, nikt nic nie szuka juz na forum, a pisze od razu głupie pytanie i oczekiwanie ze ktoś wyszkoli jego na pozycjonera.

Niema to jak zarejestrować się i od razu prosto z mostu :

automatyczne generowanie zaplecza
oczekiwalem tylko propozycji istniejacych juz

Kolega Kede , dobra dusza, podał tobie co ma, możesz kupić podobne jak chcesz.

wez sie zastanow zanim napiszesz kolejny post, twoje posty nic nie wnoszą
Proponuję zacznij od siebie...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Użytkownik poprosił o podanie nazw takowych skryptów, a na pewno istnieją takie płatne. Od początku topicu nic nie chciał za darmo. Każdy spamuje bez sensu, nie znasz, nie wiesz? To nie pisz. Znasz rozwiązanie to pomóż.

Stali użytkownicy a takie pierdoły wypisują. Wystarczy jedna wypowiedź "nie znam nazwy takiego skryptu, proponuje Ci żebyś zlecił komuś jego wykonanie" i koniec. Po co ta denna dyskusja.

Jeżeli chcesz linkować swoje inne zaplecze to postaw zaplecze pod swl:

Opisy gg

Teksty piosenek

Cytaty

Przysłowia

Autoblogi na Wordpress

Wikipedia

Dmoz

Qlweb z dużą bazą

Scuttle

Popróbuj, zmodyfikuj pierwotne wersje, Google z czasem je banuje, ale jak masz chęci to popróbuj. Poszukaj na forum starych tematów o zapleczu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

moglbys podac jakies skrypty do nabijania punktow w swl

Tak jak kolega wyżej pisze. Jednak pamiętaj, że są to narzędzia popularne i wcale nie są do tego idealne. Znając podstawy (kilka tygodni nauki) np. php będziesz w stanie napisać coś takiego sam. Sam posiadam taki program i mógłbym go sprzedać za co najmniej sześciokrotność generowanych przez niego miesięcznych zysków :D

PS nie chcecie pomóc, nie spamujcie

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Może to Ci sie przyda Yet Another Contnent Generator

https://getyacg.com/

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Wszystkie skrypty do automatycznego generowania zaplecza są mało efektywne i szybko łapią bany.

Skrypty łapią bany... ;)

Co do tematu, możliwości jest wiele. Wszystko zależy do jakich celów chcesz tego używać. Niestety muszę powiedzieć, że tylko autorskie rozwiązania na dłuższą metę są dobre. Nawet płatne narzędzia sprzedawane tu na forum, czy gdziekolwiek indziej, dosyć szybko straciły na wartości. Jest to krótkotrwałe, chociaż na punkty wystarcza.

@down: wiesz Gonzo23, jeden hejter zacznie, dojdą Ci co mu liżą i tak to się kręci.

Nie wiem co tak niektórych ugryzło. Użytkownik @sgt mimo, że świeżo zarejestrowany, to ma o wiele bardziej zdrowe podejście niż wiele z osób, które się tu wypowiedziały w stylu "Nie ma nic takiego, a jak jest to Nikt nic nie powie"

Po co się wypowiadać za wszystkich ? Po co pisać, że nie ma nic takiego, skoro wiadomo, że jest masa takich narzędzi" ? Nie wiem, boicie się czegoś czy jak ?

Narzędzi jest sporo, wystarczy wejść na znany portal aukcyjny na "A" czy też zajrzeć do działu "narzędzia" na forum, ja jednak niestety nie mogę polecić nic konkretnego, bo nie korzystam z tego typu rzeczy, ale w innym wypadku na pewno coś bym zasugerował, a nie pisał że nie ma, nie da się, i nikt Ci nie pomoże bo ja tak chcę. A to czy takie skrypty coś dają, czy nie, czy jest sens itd. to już pozwólcie, że sam autor się o tym przekona.

"Nie ma nic takiego, a jak jest to Nikt nic nie powie"

Po co się wypowiadać za wszystkich ?

Wiec "mądralo" pokaż konkretne źródło skąd/gdzie można pobrać/kupić oprogramowanie które:

- do automatycznego generowania zaplecza o:

1) najlepiej zeby byl to skrypt instalowany na serwerze;

2*) który na podstawie podanych słow kluczowych tworzył by zaplecza ;

3) automatycznie na subdomenach

4) pobierając tresc z inny stron (rss. artelis itp)

do *2 przez co rozumiem oprogramowanie do którego wprowadzam interesująca mnie tematykę np bielizna, kosmetyki klikam [sTART] i system generuje zaplecze w wielu subdomenach i to wszystko robi automatycznie.

jakoś nie zasypałeś w odpowiedzi autora topicku konkretnymi adresami/nazwami !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności