Skocz do zawartości

Reklama na www

startvision

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie adsense wygląda najlepiej.

Ciekawi mnie czy mogę ponownie dostać się do adsense.

Moje konto zbanowane. Czy jeśli założę konto na kogoś z rodziny (ten sam adres) ma to jaki kolwiek sens?

Strony nadal te same.. Pewnie dostane kolejnego bana przy zbliżającym się terminie zapłaty bo pewnie nie od razu..

A jeśli za te same strony można dostać bana (inne konto te same strony) to nie ma sensu dawać adsense kolejnych danych osobowych..

Na tym łapałem dużo osób na kliknięcie może to były te nieprawidłowe kliknięcia?

obrazki nie aktywne:

Schowek02.png

https://startvision.pl/work/

Link reklamowy pod nieaktywnym obrazkiem..

klikmapa jest najbardziej czerwona na tych właśnie obrazkach a reklamy google także ciepłe...

Może aż za dobrze rozmieściłem reklamy ?

:D

Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków

Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze

Może aż za dobrze rozmieściłem reklamy ?

:)

No właśnie pewnie tu tkwił twój problem i mój. Reklama nie może integrować się ze stroną za bardzo żeby nie wyglądało to jak jakieś podmenu. Też mam u nich banika, a wiem ze lewych klików nie robiłem i nie nakłaniałem znajomych :) Podejrzewam, że zbyt dobrze wkomponowałem reklamy (i dlatego adsense mnie wku***** podejrzewam, nie wiem, nie napisali co jest nie tak, żeby to ewentualnie poprawić, od razu ban i odwolanie negatywne, bez sensu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności